Κοσμος

Βρέθηκε άλλος ορειβάτης στην περιοχή που χάθηκε ο Τζούλιαν Σάντς

Kανένα ίχνος του Βρετανού ηθοποιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
HΠΑ: Βρέθηκε ορειβάτης στην περιοχή που χάθηκε ο ηθοποιός Τζούλιαν Σάντς
© Unsplash

HΠΑ: Βρέθηκε ορειβάτης στην περιοχή που χάθηκε ο ηθοποιός Τζούλιαν Σάντς

Προσωπικό διάσωσης στην Καλιφόρνια βρήκε έναν 75χρονο πεζοπόρο που είχε χαθεί στο ίδιο χιονισμένο βουνό όπου αγνοείται ο ηθοποιός Τζούλιαν Σαντς

Το NBC LA κατέγραψε εικόνες του από το Βόρειο Χόλιγουντ, να φορτώνεται σε ασθενοφόρο το απόγευμα της Τρίτης. Είχε ένα τραύμα στο πόδι και κάποια τραύματα που σχετίζονται με τις καιρικές συνθήκες, αλλά ήταν σε θέση να περπατήσει με βοήθεια και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ανέφερε το τμήμα του σερίφη της κομητείας Σαν Μπερναρντίνο. Η κατάστασή του δεν έγινε αμέσως γνωστή.

Το τμήμα του σερίφη ξεκίνησε την έρευνα αφού ο άνδρας δεν επέστρεψε από μια πεζοπορία την Κυριακή στο όρος Baldy (3.068 μέτρα) των 10.064 ποδών.

«Τα ελικόπτερα και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη συνέχισαν να χρησιμοποιούν συσκευές υπερύθρων κατά τη διάρκεια της έρευνας, ωστόσο, όλα ήταν αρνητικά για οποιαδήποτε σημάδια του Σάντς», ανέφερε η δήλωση του τμήματος.

Ο 65χρονος Τζούλιαν Σαντς δηλώθηκε ως αγνοούμενος κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στην περιοχή Baldy Bowl των βουνών San Gabriel γύρω στις 19:30 τοπική ώρα στις 13 Ιανουαρίου, ενώ οι έρευνες των τοπικών αρχών συνεχίζονται με «ελικόπτερο και drones όταν το επιτρέπει ο καιρός».

Έως την Παρασκευή τα επίγεια συνεργεία εξακολουθούσαν να μην είναι σε θέση να συνεχίσουν τις έρευνες για τον Σαντς λόγω του κινδύνου χιονοστιβάδων στην περιοχή. Η αναζήτηση έχει ενταθεί το τελευταίο διάστημα, με τις Αρχές να προσπαθούν να εντοπίσουν τη θέση του μέσω του στίγματος του κινητού του.

Ο Σαντς, ο οποίος μεγάλωσε στο Γιορκσάιρ, είχε μια εξαιρετική δεκαετή καριέρα στον κινηματογράφο, με δεκάδες κινηματογραφικούς και τηλεοπτικούς ρόλους, και ζούσε στην περιοχή του Λος Άντζελες για χρόνια με τη σύζυγό του.

Ο Σαντς ήταν υποψήφιος για το βραβείο για «Outstanding Solo Performance» στα 58α Ετήσια Drama Desk Awards. Το 2011 ο Σαντς εμφανίστηκε στο θρίλερ μυστηρίου «Το Κορίτσι με το Τατουάζ» στον ρόλο του Χένρικ Βάνγκερ. Στις 26 Απριλίου 2013 ανακοινώθηκε η συμμετοχή του στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Dexter.


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ