Κοσμος

«Ευτυχώς δεν είναι γκέι» λέει ο πρώην πορνοστάρ πατέρας του μακελάρη στο Κολοράντο

Οι ομοφοβικές δηλώσεις μετά την τραγωδία με τους 5 πέντε νεκρούς

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο δράστης του μακελειό στο γκέι κλαμπ του Κολοράντο
Ο δράστης του μακελειό στο γκέι κλαμπ του Κολοράντο © Twitter

Μακελειό σε γκέι κλαμπ στο Κολοράντο: Οι δηλώσεις του πατέρα του νεαρού δράστη και τα ομοφοβικά σχόλια

Σε ομοφοβικές δηλώσεις προχώρησε ο πατέρας του δράστη της επίθεσης σε γκέι κλαμπ στο Κολοράντο που είχε ως συνέπεια πέντε άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και 18 να τραυματιστούν. Ο πρώην πορνοστάρ Aaron Franklin Brink, βιολογικός πατέρας του 22χρονου μακελάρη, εξέφρασε τα παράπονά του για τον γιο του και υποστήριξε ότι «ευτυχώς δεν είναι γκέι». 

Σε συνέντευξή του για τη στιγμή που τον κάλεσε ένας δικηγόρος για να τον ενημερώσει για την επίθεση του γιου του στο Club Q πριν από μερικές μέρες, ο Aaron Franklin Brink είπε ότι αρχικά ανησύχησε ότι ο 22χρονος είναι ομοφυλόφιλος. «Τρόμαξα. Είπα μέσα μου “γαμ@το, είναι γκέι; Αλλά τελικά δεν είναι γκέι» είπε μπροστά στην κάμερα. «Είμαι Μορμόνος. Είμαι συντηρητικός Ρεπουμπλικανός και εμείς δεν δεχόμαστε την ομοφυλοφιλία» πρόσθεσε ο Μπρινκ, πρώην παλαιστής του MMΑ. 

Ο Aaron Franklin Brink, ο οποίος ζει στο Σαν Ντιέγκο, έχει αποξενωθεί εδώ και χρόνια από τον γιο του, πιστεύοντας μάλιστα για μεγάλο ένα διάστημα ότι ήταν νεκρός. Ο 22χρονος φερόμενος δολοφόνος είχε αλλάξει το επίθετό του, προκειμένου να μην έχει καμία σχέση με τον πατέρα του, αφού δεχόταν bullying online όταν ήταν έφηβος για την «καριέρα» του Aaron Franklin Brink στο πορνό και τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

Ο 22χρονος φέρεται να άνοιξε πυρ στο Club Q λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 19ης Νοεμβρίου προτού δύο από τους θαμώνες τον αφοπλίσουν. Ο ίδιος ο δράστης αρχικά νοσηλεύτηκε με αδιευκρίνιστα τραύματα, αλλά μεταφέρθηκε στις φυλακές της κομητείας Ελ Πάσο την Τρίτη, σύμφωνα με τις αρχές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ