Κοσμος

Φόβοι για serial killer στην Ιταλία: Νεκρές δύο εκδιδόμενες γυναίκες και μία τρανσέξουαλ

Το κοινό στοιχείο στις δολοφονίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεκρές τρεις εκδιδόμενες γυναίκες στην Ιταλία
Νεκρές τρεις εκδιδόμενες γυναίκες στην Ιταλία © Youtube

Ιταλία: Δολοφονημένες εκδιδόμενες γυναίκες - Τα στοιχεία για τον δράστη και τα μοιραία ραντεβού στα διαμερίσματά τους

Φόβους για τη δράση κατά συρροή δολοφόνου εκφράζουν οι ιταλικές αρχές μετά τον εντοπισμό τριών θυμάτων σε μία από τις κεντρικότερες περιοχές της Ρώμης στην Ιταλία. Δύο εκδιδόμενες γυναίκες και μια τρανσέξουαλ δολοφονήθηκαν με τη χρήση μαχαιριού μέσα στα διαμερίσματά τους και τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για τον ίδιο δράστη. 

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, τα δύο θύματα που κατάγονταν από την Κίνα και το τρίτο από την Κολομβία, διέμεναν στην περιοχή Πράτι, κοντά στα δικαστήρια, αλλά και στα γραφεία της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai. Και οι τρεις δολοφονίες φέρεται να διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι δύο Κινέζες βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους: η μία στο υπνοδωμάτιο και η δεύτερη έξω από την πόρτα του σπιτιού, στον κοινόχρηστο χώρο του πρώτου ορόφου. Την  ίδια ώρα, η Κολομβιανή τρανσέξουαλ 65 ετών δολοφονήθηκε σε ισόγειο διαμέρισμα που νοίκιαζε, δίπλα στην οδό Τεουλάντα της Ρώμης, όπου βρίσκονται τα «στούντιο» της Rai. Το φονικό όπλο και στις τρεις περιπτώσεις είναι μαχαίρι. 

Roma, incubo serial killer di prostitute: tre vittime

Πληροφορίες της εφημερίδας La Repubblica αναφέρουν ότι πολλοί δικηγόροι και ελεύθεροι επαγγελματίες, που εργάζονται και ζουν στην περιοχή, επισκέπτονταν τις εκδιδόμενες γυναίκες το μεσημέρι, πριν ή μετά το γεύμα. Οι έρευνες βασίζονται σε στοιχεία, που βρέθηκαν στα κινητά των δολοφονημένων γυναικών, και σε εικόνες από κάμερες ασφαλείας. Πολλές εκδιδόμενες γυναίκες μίλησαν στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης και ζήτησαν από τις εισαγγελικές και τις αστυνομικές αρχές να κάνουν ό,τι μπορούν για να εντοπίσουν άμεσα τον δολοφόνο, διότι αισθάνονται να απειλείται σοβαρά η ζωή τους.

Roma, quartiere Prati: tre cadaveri trovati tra via Riboty e via Durazzo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ