Κοσμος

Πώς «τιμώρησαν» οι Τόρις πρώην υπουργό τους που θα λάβει μέρος σε ριάλιτι

Ο Ματ Χάνκοκ θα μεταβεί στην Αυστραλία για τις ανάγκες του γυρίσματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ματ Χάνκοκ
O Ματ Χάνκοκ © ΕPA Pool

Ματ Χάνκοκ: Διεγράφη από τους Συντηρητικούς εξαιτίας της συμμετοχής του στο ριάλιτι «I'm A Celeb»

Ο πρώην υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα των Συντηρητικών αφότου έγινε γνωστό ότι θα λάβει μέρος στο ριάλιτι «I'm A Celebrity Get Me Out Of Here».

Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Σάιμον Χάρτ δήλωσε: «Έπειτα από συζήτηση με τον Ματ Χάνκοκ εξέτασα την κατάσταση και πιστεύω ότι πρόκειται για ένα θέμα αρκετά σοβαρό ώστε να δικαιολογείται η αναστολή της ιδιότητας του». 

Ο Χάνκοκ θα είναι ο 12ος διάσημος που θα συμμετάσχει στο ριάλιτι και θα μπει στη ζούγκλα της Αυστραλίας την επόμενη εβδομάδα.

Ο Χάνκοκ θα παραμείνει βουλευτής του West Suffolk, αλλά θα συνεχίσει ως ανεξάρτητος. Αν και θα μπορέσει να διατηρήσει την ιδιότητα του μέλους του κόμματος, δεν θα μπορεί να θέσει υποψηφιότητα ως υποψήφιος των Συντηρητικών, να ψηφίσει σε κομματικές διαδικασίες ή να θέσει υποψηφιότητα για θέση προέδρου επιτροπής.

Ένας στενός του συνεργάτης του δήλωσε ότι είναι απίθανο να είναι ξανά υπουργός και ότι θα χρησιμοποιήσει την εμφάνισή του στη δημοφιλή εκπομπή του ITV για να προωθήσει την εκστρατεία του για τη δυσλεξία.

«Το 'I'm A Celeb' είναι το πιο δημοφιλές σόου στην τηλεόραση - ο Ματ δεν περιμένει να υπηρετήσει ξανά στην κυβέρνηση, οπότε είναι μια απίστευτη ευκαιρία γι' αυτόν να ασχοληθεί με τα 12 εκατομμύρια Βρετανούς που παρακολουθούν κάθε βράδυ», δήλωσε η πηγή.

Σημειώνεται ότι ο πρώην υπουργός παραιτήθηκε τον Ιούνιο του 2021 όταν έγινε γνωστό ότι παραβίασε τους κανόνες προστασίας από την Covid-19 καθώς αγκάλιασε και φίλησε μια σύμβουλό του μέσα στο γραφείο του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ