Κοσμος

12χρονη εντοπίστηκε δολοφονημένη μέσα σε βαλίτσα στο Παρίσι - Χειροπέδες σε έξι υπόπτους

Τι κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σημείο όπου εντοπίστηκε η 12χρονη δολοφονημένη μαθήτρια μέσα στη βαλίτσα
Το σημείο στο Παρίσι όπου εντοπίστηκε η 12χρονη δολοφονημένη μαθήτρια μέσα στη βαλίτσα © Twitter

Γαλλία: Δολοφονία 12χρονης - Με κομμένο λαιμό μέσα σε βαλίτσα το πτώμα - Η αποκάλυψη της μακάβριας βαλίτσας στο Παρίσι

Σοκάρει τη Γαλλία η αποκάλυψη της δολοφονίας ενός 12χρονου κοριτσιού, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε σε βαλίτσα στο Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής (14/10). Έξι άτομα έχουν τεθεί υπό κράτηση για την υπόθεση. 

Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας των αρχών αναφέρουν ότι οι δράστες του εγκλήματος είχαν κόψει τον λαιμό του κοριτσιού. Η νεκροψία - νεκροτομή θα δείξει τα αίτια του θανάτου του κοριτσιού. 

Σύμφωνα με το BFMTV.com, οι γονείς του κοριτσιού δήλωσαν την εξαφάνισή του το απόγευμα της Παρασκευής. Ο πατέρας του θύματος, φύλακας του κτιρίου όπου κατοικεί η οικογένεια, ανέφερε στους ανακριτές ότι είδε την κόρη του παρέα με μια γυναίκα γύρω στα είκοσι, στις εικόνες του κτιρίου με CCTV. Στο υπόγειο όπου έμενε η 20χρονη βρέθηκαν ίχνη εγκλήματος. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν ταινία και κόφτης, που θα μπορούσαν να είχαν χρησιμοποιηθεί για να φιμωθεί η 12χρονη. 

Γύρω στις 23:30 το βράδυ της Παρασκευής, η αστυνομία έλαβε κλήση από άτομο που ανέφερε την ύπαρξη βαλίτσας, που περιείχε πτώμα, λίγους δρόμους μακριά από τον τόπο της εξαφάνισης. Το κεφάλι της 12χρονης εντοπίστηκε καλυμμένο με ταινία, ενώ τα πόδια και τα χέρια της ήταν δεμένα. Μάλιστα, στο σώμα της η 12χρονη φέρει τους αριθμούς «1» και «0», για τους οποίους δεν υπάρχει μέχρι αυτήν την ώρα εξήγηση. 

Η εισαγγελία του Παρισιού ξεκίνησε έρευνα για «δολοφονία ανηλίκου κάτω των 15 ετών».

Έξι άτομα βρίσκονται υπό κράτηση, μεταξύ των οποίων και το άτομο που φέρεται να εντόπισε τη βαλίτσα και κάλεσε την αστυνομία. Μεταξύ των κρατουμένων βρίσκεται και η 20χρονη που έχει καταγραφεί από τις κάμερες. 

Le corps d’une collégienne de 12 ans retrouvé dans une malle à Paris, 4 personnes en garde à vue

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ