Κοσμος

Η Μέγκαν Μαρκλ ζήτησε ιδιωτική συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο

Τι αποκαλύπτει ο βασιλικός συντάκτης Νιλ Σον

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Meghan Markle
© Max Mumby/Indigo/Getty Images

Ιδιωτική συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο θέλει να έχει η Μέγκαν Μαρκλ σύμφωνα με Βρετανό δημοσιογράφο.

O βασιλικός συντάκτης Νιλ Σον αποκάλυψε πως η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να έστειλε επιστολή στον Βασιλιά Κάρολο, που αιτείται συνάντησης πριν επιστρέψει στην Καλιφόρνια.

Κι αυτό, διότι επιθυμεί να επιχειρήσει να «θεραπεύσει» τις ανοιχτές πληγές που υπάρχουν με τη βασιλική οικογένεια.

Ο Νιλ Σον, γνωστός Βρετανός δημοσιογράφος ψυχαγωγικού περιεχομένου μετέφερε ότι άκουσε από «πολύ καλή πηγή» πως η Αμερικανίδα ηθοποιός έστειλε επιστολή με την οποία ζητούσε μια κατ' ιδίαν συζήτηση με τον νέο βασιλιά.

Μάλιστα, υποστηρίζει πως η Μαρκλ θέλει να «ξεκαθαρίσει τα πράγματα» πριν καν επιστρέψει το ζευγάρι στις ΗΠΑ και τα παιδιά τους.

«Θα ήθελε τώρα, πριν επιστρέψουν πίσω στην Καλιφόρνια, να έχει μια κατ' ιδίαν ακρόαση με τον βασιλιά Κάρολο Γ'», είπε ο Σον σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube και συμπλήρωσε:

«Ακριβώς... η Μέγκαν θέλει συνάντηση ένας προς έναν με τον βασιλιά Κάρολο. Ακούσατε σωστά. Είναι μια πολύ γενναία κίνηση από την ίδια τη Μέγκαν».

Τέλος, επισήμανε πως «θα ήταν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το κλίμα και να εξηγήσει κάποια από τη λογική πίσω από αυτό που έκαναν τα τελευταία δύο χρόνια (με τον Χάρι). Ότι κι αν πιστεύει κανείς, η αυτοπεποίθηση της Μέγκαν είναι αξιοθαύμαστη».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ