Κοσμος

Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό κατέληξαν Τζόνι Ντεπ και Γκεγκ Μπρουκς

Ο ηθοποιός είχε κατηγορηθεί για ξυλοδαρμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τζόνι Ντεπ
Ο Τζόνι Ντεπ © EPA/MICHAEL REYNOLDS

Με εξωδικαστικό συμβιβασμό έκλεισε ο Τζόνι Ντεπ τη δικαστική διαμάχη που είχε με μέλος παραγωγής ταινίας, ο οποίος είχε καταγγείλει τον ηθοποιό για ξυλοδαρμό.

Ο Τζόνι Ντεπ φαίνεται πως δεν θα βρεθεί και πάλι εντός των δικαστικών αιθουσών, καθώς προχώρησε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον άνθρωπο που τον μήνυσε για ξυλοδαρμό.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε μέλος της παραγωγής της ταινίας «City of Lies» το 2017. Η δίκη είχε οριστεί για τις 25 Ιουλίου, αλλά τελικά οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμβιβασμό. Οι όροι της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστοί.

Σύμφωνα με την κατάθεση του Γκεγκ Μπρουκς, ο Ντεπ τον χτύπησε δύο φορές στα πλευρά, έξω από ένα ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες, με αποτέλεσμα να σταματήσουν τα γυρίσματα για αρκετή ώρα. Ο Μπρουκς, έπειτα από συνεννόηση με τον σκηνοθέτη της ταινίας, κλήθηκε να πει στον Ντεπ ότι το γύρισμα έπρεπε να σταματήσει και τότε ο ηθοποιός έγινε, σύμφωνα με τον ίδιο, έξαλλος. Άρχισε να φωνάζει «δεν έχει το δικαίωμα να μου λες εσύ τι να κάνω».

Ο Μπρουκς, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, είπε ότι ο Ντεπ μύριζε αλκοόλ και πως: «η μέθη και η γενικότερη ιδιοσυγκρασία του Τζόνι δημιούργησαν ένα κλίμα εχθρικό και ένα ανασφαλές περιβάλλον», το οποίο εν τέλει είχε ως αποτέλεσμα, ο Ντεπ να επιτεθεί στον ίδιο, όταν προσπάθησε να του πει για την αναβολή των γυρισμάτων. Ο Μπρουκς ακόμη, σύμφωνα με τη DailyMail, ισχυρίστηκε ότι απολύθηκε από την παραγωγή, όταν αρνήθηκε να υπογράψει ένα έγγραφο, που είχε να κάνει με την παραίτησή του από το δικαίωμα για μήνυση.

Ο Μπρουκς ισχυρίστηκε ακόμη, ότι υπέστη ταπείνωση, σωματικό και ψυχικό πόνο από το περιστατικό και ζητούσε αποζημίωση από τον Τζόνι Ντεπ, τον σκηνοθέτη και την εταιρεία παραγωγής. Ο Ντεπ, από τη μεριά του, ανέφερε ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα και πως ο Μπρουκς τον προκάλεσε.

Την υπεράσπισή του είχε κληθεί να αναλάβει η Καμίλ Βάσκεζ, μαζί με τον δικηγόρο Ράνταλ Σμιθ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ