- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιατί δεν θα σερβίρονται πλέον πατάτες στα πρώην McDonald’s στη Ρωσία
Οι ελλείψεις που σημειώνονται στην κατάλληλη ποικιλία πατάτας φέρνουν αλλαγές στο μενού της «Tasty and that’s it»
Ρωσία: Η «Tasty and that’s it», τα νέα McDonald's, αφαιρεί τις τηγανητές πατάτες από το μενού της λόγω ελλείψεων.
Ξέμειναν από τηγανητές πατάτες ορισμένα εστιατόρια της αλυσίδας fast food «Tasty and that’s it», η οποία πλέον λειτουργεί τα εστιατόρια της McDonald’s στη Ρωσία, έπειτα από την αποχώρηση της πολυεθνικής από τη χώρα.
Η απόφαση της εταιρείας να αφαιρέσει τις τηγανητές πατάτες από το μενού της οφείλεται στις ελλείψεις που σημειώνονται στην κατάλληλη ποικιλία πατάτας. Οι πελάτες της θα πρέπει να τρώνε τα burgers και τα nuggets τους χωρίς τηγανητές πατάτες μέχρι το φθινόπωρο, σύμφωνα με το BBC. Όμως ένα μήνα μετά το άνοιγμα, ένα από τα βασικά στοιχεία του μενού βρίσκεται σε έλλειψη. Η εταιρεία αποδίδει το πρόβλημα στο γεγονός ότι η σοδειά του 2021 ήταν κακή για την ποικιλία πατάτας που χρησιμοποιεί.
Η αλυσίδα fast food προσπάθησε να προμηθευτεί πατάτες από Ρώσους παραγωγούς, ενώ δεν κατάφερε να λύσει το πρόβλημα ούτε με εισαγωγές.
Υπενθυμίζεται πως τα McDonald’s στη Ρωσία έκλεισαν τον Μάρτιο, στον απόηχο της εισβολής στην Ουκρανία, έπειτα από τριάντα χρόνια λειτουργίας. Τον Μάιο η αμερικανική αλυσίδα fast food ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη Ρωσία λόγω της «ανθρωπιστικής κρίσης» και του «απρόβλεπτου περιβάλλοντος λειτουργίας», που έχει προκαλέσει ο πόλεμος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Είμαστε σε αναβαθμισμένο επίπεδο ετοιμότητας», δήλωσε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας
Από τη στιγμή που θα πάρει εντολή δράσης θα χρειαστεί πέντε ημέρες για να σηκώσει άγκυρες
Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν ότι έπληξαν ένα τάνκερ στα Στενά του Ορμούζ
Αναβαθμίστηκε ο συναγερμός στα Στενά του Ορμούζ
Ύστερα από πλήγμα σε βρετανική βάση, πολλές χώρες έχουν αναπτύξει στρατιωτικά μέσα στην Κύπρο
Έντονη κριτική κατά του βρετανού πρωθυπουργού Κιρ Στάρμερ
Το Ιράν δεν είναι πια ο «νταής της Μέσης Ανατολής», λέει ο Αμερικανός πρόεδρος
Δέχτηκε επίθεση μέσα στη φυλακή από συγκρατούμενό του
Αναμένουν ενημέρωση για τις πτήσεις επαναπατρισμού μετά την επιχείρηση αναχαίτισης drone
12 επιλεγμένα άρθρα γνώμης κι explainers
Μια σειρά άρθρων που εξηγεί βήμα προς βήμα την ιστορία του Κυπριακού για όσους θέλουν να το καταλάβουν καλύτερα
«Όνειρο η παράδοση άνευ όρων» λέει ο Μασούντ Πεζεσκιάν
Οι επιχειρήσεις και το ενδεχόμενο ναρκοθέτησης του Ορμούζ
Πτήση επαναπατρισμού που ήταν προγραμματισμένη θα καθυστερήσει
Περισσότερα από 200 πλοία έχουν ρίξει άγκυρα κοντά στα στενά του Ορμούζ περιμένοντας τις εξελίξεις
Οι συγκρούσεις στο Ιράν, το κόστος ζωής και η αντίδραση από τους καταναλωτές
Πού και πώς συμβαίνουν οι θάνατοι
Ο Πέδρο Σάντσεθ και η στάση της αριστεράς στον πόλεμο του Ιράν
Το Ιράν απειλεί όσες ευρωπαϊκές χώρες συμμαχήσουν με ΗΠΑ και Ισραήλ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.