Κοσμος

Η Γκισλέιν Μάξγουελ προσπαθεί να μειώσει την ποινή των 20 ετών

Η συνεργός του Τζέφρι Έπσταϊν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Γκισλέιν Μάξγουελ κατέθεσε έγγραφα για έφεση στην ποινή των 20 ετών
Γκισλέιν Μάξγουελ και Τζέφρι Έπσταϊν © Photo by Joe Schildhorn/Patrick McMullan via Getty Images/Ideal Image

Η Γκισλέιν Μάξγουελ κατέθεσε έγγραφα για έφεση στην ποινή των 20 ετών.

Η Γκισλέιν Μάξγουελ κατέθεσε έγγραφα για να ασκήσει έφεση στην ποινή κάθειρξης 20 ετών που της επιβλήθηκε για αδικήματα σεξουαλικής φύσεως συμπεριλαμβανομένης της διακίνησης νεαρών κοριτσιών στον Τζέφρι Επσταιν.

Η Μάξγουελ, κατέθεσε για έφεση στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης την Πέμπτη, μόλις μια εβδομάδα αφότου καταδικάστηκε να εκτίσει την ποινή της σε φυλακή του χαμηλής ασφάλειας στο Ντάνμπουρι.

Κόρη του μεγιστάνα του Τύπου, Ρόμπερτ Μάξγουελ, η οποία έχει επίσης την αμερικανική και τη γαλλική υπηκοότητα, «τροφοδοτούσε» τον Τζέφρι Έπσταϊν επί 10 συναπτά έτη και κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, με ανήλικα θύματα. Η καταδίκη αυτή δίνει το έναυσμα σε πολλές γυναίκες να μιλήσουν ανοιχτά για το μαρτύριό τους.

Η καταδίκη της για συνέργεια στη σεξουαλική κακοποίηση κοριτσιών από τον Έπσταϊν, έρχεται μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε. Σύμφωνα με τη δικογραφία, Έπσταϊν και Μάξγουελ επιδείκνυαν τα πλούτη και τις συναναστροφές τους με εξέχοντες ανθρώπους για να προσεγγίζουν ευάλωτα κορίτσια και στη συνέχεια να τα εκμεταλλεύονται σεξουαλικά.

Αυτά τα σεξουαλικά εγκλήματα συνέβαιναν, όταν το ζευγάρι είχε επαφές με μερικούς από τους πιο διάσημους και πλούσιους ανθρώπους του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των πρώην προέδρων των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ και του πρίγκιπα Άντριου της Αγγλίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ