- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ηχούν οι σειρήνες αεροπορικής επιδρομής στο Κίεβο
Η πόλη ήταν σε μεγάλο βαθμό ήσυχη τις τελευταίες εβδομάδες
Αρκετές σειρήνες αεροπορικής επιδρομής ακούστηκαν σήμερα το απόγευμα στην ουκρανική πρωτεύουσα η οποία ήταν ήσυχη το τελευταίο διάστημα.
Αρκετές σειρήνες αεροπορικής επιδρομής ακούστηκαν στην ουκρανική πρωτεύουσα σήμερα το απόγευμα.
Η πόλη ήταν σε μεγάλο βαθμό ήσυχη τις τελευταίες εβδομάδες, μετά την αποχώρηση της πλειοψηφίας των ρωσικών στρατευμάτων από το Κίεβο για να επικεντρώσουν τις προσπάθειές τους στα ανατολικά και νότια.
Οι σειρήνες προειδοποιούν όσους βρίσκονται στο Κίεβο να αναζητήσουν καταφύγιο, καθώς μπορεί να είναι επικείμενη επίθεση.
Σκληρές μάχες στην Αν. Ουκρανία και νέα έφοδος στο Αζοφστάλ μετά τη φιέστα Πούτιν
Σφοδρές μάχες μαίνονται στο Ντονμπάς, στην ανατολική Ουκρανία, όπου οι ρωσικές δυνάμεις σφυροκοπούν αρκετές περιοχές, ενώ η Ρωσία γιόρτασε την επέτειο για την Ημέρα της Νίκης επί των Ναζί, με τον Βλαντίμιρ Πούτιν να κατηγορεί τη Δύση ότι ετοιμαζόταν να εισβάλει στα εδάφη της. Τα ρωσικά στρατεύματα πραγματοποίησαν νέα έφοδο στη βιομηχανική ζώνη Αζοφστάλ της Μαριούπολης, μέσα στην οποία παραμένει αδιευκρίνιστος αριθμός Ουκρανών πεζοναυτών και μελών του Τάγματος Αζόφ, οι οποίοι αρνούνται να καταθέσουν τα όπλα.
Στο Λουγκάνσκ, σύμφωνα με πληροφορίες από το Γαλλικό Πρακτορείο, οι ουκρανικές δυνάμεις υποχωρούν μαζικά από το Σεβεροντονέτσκ, τη μοναδική μεγάλη πόλη που παραμένει υπό τον έλεγχο του Κιέβου και απειλείται να πέσει στα χέρια των Ρώσων.
Σκληρές μάχες διεξάγονται γύρω από τις πόλεις Ρουμπίζνε και Μπιλοχορίβκα, σύμφωνα με πληροφορίες.
Σε 60 νεκρούς ανεβάζει η ουκρανική προεδρία τον απολογισμό της επίθεσης σε σχολείο του Λουγκάνσκ, ενώ εντείνεται η διεθνής κατακραυγή.
Νοτιότερα, πύραυλοι έπληξαν την Οδησσό καθώς πραγματοποιούσε αιφνιδιαστική επίσκεψη στην πόλη ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, ο οποίος οδηγήθηκε σε καταφύγιο. Σφοδροί είναι οι βομβαρδισμοί και στο Μικολάιφ.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απαρχαιωμένες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, επανειλημμένες διαρροές και υψηλά επίπεδα αμίαντου
Πρόστιμα από 1.000 έως 5.000 δολάρια
Τι μπορούν να κάνουν οι Δημοκρατικοί
Οι επενδυτές προσδοκούν λιγότερες πολιτικές ανατροπές, αλλά βλέπουν αυστηρότερο έλεγχο στην τεχνητή νοημοσύνη
Ο Πάπας έχει ήδη παραθέσει στίχους του σε πρόλογο βιβλίου
Ο 67χρονος άνδρας αρνήθηκε αρχικά να παραδώσει τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου
Ο Αμερικανός πρόεδρος θεωρεί πως η απόφασή του για το Ιράν ήταν η σωστή
Οι πιθανές επιπτώσεις στις σχέσεις της Ουάσιγκτον με τρεις κρίσιμες περιοχές του πλανήτη
Η άλλοτε προνομιακή σχέση με τον Αμερικανό πρόεδρο κινδυνεύει να γίνει εκλογικό βάρος
20 ετών και 2 μηνών ήταν την Κυριακή ο Αντρέα Κίμι Αντονέλι, όταν έγινε ο νεαρότερος παγκόσμιος πρωταθλητής στην ιστορία της F1.
Υποψίες για οργανωμένη επιχείρηση
Το μήνυμα συνοδεύεται από φωτογραφία που δείχνει τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ συνοφρυωμένο
Μια διαδεδομένη δεισιδαιμονία συνδέει το γρήγορο φαγητό με εξαντλητικές βάρδιες
Μεταξύ άλλων καμία νίκη σε αμφίρροπες αναμετρήσεις
Η ανάρτηση του Αμερικανού αντιπροέδρου
Υποχώρηση της Βέρνης από το αίτημα αποζημίωσης προς τη Ρώμη
Αισιοδοξία από την Κομισιόν - Ρεαλιστικός στόχος η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων
Ανοιχτό το ενδεχόμενο δανεισμού στην Ελλάδα
Και γιατί κάνω μόνη μου cancel σε δικό μου σχετικό κείμενο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.