Κοσμος

Πυρά του Τζεφ Μπέζος: Τώρα θα είναι υπό την επιρροή της Κίνας το Twitter;

Ως γνωστόν, ο ιδρυτής της Amazon κατέχει την Washington Post

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
musk-bezos.jpg
Τζεφ Μπέζος και Έλον Μασκ © ΕPA Pool

Τζεφ Μπέζος: Πώς σχολιάζει την αγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ - Οι αιχμές και οι αναφορές στην Κίνα.

Ο ιδρυτής της Amazon Τζεφ Μπέζος άφησε αιχμές κατά του Έλον Μασκ λέγοντας ότι το Twitter μπορεί να επηρεάζεται από την Κίνα μετά την εξαγορά του από τον ιδρυτή της Tesla

Ο Μπέζος, μετά τα νέα της εξαγοράς που προκάλεσε το παγκόσμιο ενδιαφέρον, απάντησε σε ανάρτηση ενός δημοσιογράφου των New York Times, που απαριθμούσε τη σημασία της Κίνας για τις επιχειρήσεις της Tesla, αλλά και τον ρόλο που θα έχει πια το Twitter για το Πεκίνο.

Ο Τζεφ Μπέζος σχολίασε το εξής: «Ενδιαφέρουσα ερώτηση. Μήπως η κινεζική κυβέρνηση μόλις κέρδισε τη δυνατότητα περισσότερης επιρροής;».

«Η δική μου απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι μάλλον όχι. Το πιο πιθανό αποτέλεσμα από αυτή την άποψη είναι η πολυπλοκότητα στην Κίνα για την Tesla, παρά η λογοκρισία στο Twitter», έγραψε αργότερα ο ίδιος στο Twitter.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιδιοκτησίας του Μπέζος εφημερίδα Washington Post επιχείρησε να δώσει μια πρώτη απάντηση στο ερώτημα γιατί ο 50χρονος μεγιστάνας, ο οποίος μεταξύ άλλων ασχολείται με την κατάκτηση του Διαστήματος και την αυτοκινητοβιομηχανία, θέλησε να αποκτήσει το Twitter.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις   

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ