Κοσμος

Mακρόν: Πόζα με ξεκούμπωτο πουκάμισο και...δασύτριχο στήθος

Εικόνες του που δεν έχουμε δει ξανά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
French president Emmanuel Macron faces a worrying challenge from far-right Marine Le Pen in a nervy run-off next week.
Ο Εμανουέλ Μακρόν © Instagram/Soazig de La Moissonnière

Φωτογραφίες του Εμανουέλ Μακρόν από τα παρασκήνια ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών έδωσε στη δημοσιότητα η επίσημη φωτογράφος του Γάλλου προέδρου.

Στις φωτογραφίες  διακρίνεται ο Εμανουέλ Μακρόν πριν από μία προεκλογική του ομιλία, την ώρα που διαλέγει ρούχα, όταν ντύνεται, να κρατά αγκαλιά τη σύζυγό του Μπριζίτ και να χαζεύουν το τοπίο, ενώ ακολούθως τον δείχνει επάνω στη σκηνή που έχει στηθεί για την ομιλία του στη Μασσαλία.

 

 

Η φωτογραφία ωστόσο που φαίνεται πως τράβηξε την προσοχή είναι αυτή που δείχνει τον Γάλλο πρόεδρο να χαλαρώνει, προφανώς μετά την ομιλία του, σε ένα κάμελ δερμάτινο καναπέ με το πουκάμισό του ξεκούμπωτο μέχρι τη μέση, δείχνοντας το δασύτριχο στήθος του.

 

 

Η φωτογράφος του Σοαζί ντε λα Μουασονιέρ, που είναι η σκιά του τα τελευταία πέντε χρόνια, λαμβάνει εγκωμιαστικά σχόλια στον λογιαριασμό της στο Instagram όπου αναρτά επιλογές από τις φωτογραφίες του Μακρόν.

 

 

Ο «αέρας» που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις δεν μπορεί επουδενί να λειτουργεί καθησυχαστικά για τον Εμανουέλ Μακρόν, κι αυτό παρότι η διαφορά έχει φτάσει ακόμα και τις 12 μονάδες (κυλιόμενη της Ipsos 13-15/04, Μακρόν 56%, Λε Πεν 44%), ενώ το βράδυ του α' γύρου οι δύο μονομάχοι είχαν μετρηθεί με δύο μονάδες διαφορά στο 51% - 49%.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   


 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ