Κοσμος

Ουκρανία: Η στιγμή που συνεργείο του Sky News δέχεται ρωσικά πυρά

Οι συγκλονιστικές εικόνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ουκρανία: Δημοσιογράφοι και συνεργείο του Sky News δέχθηκαν ρωσικά πυρά
Ουκρανία: Δημοσιογράφοι και συνεργείο του Sky News δέχθηκαν ρωσικά πυρά © Dailymail

Πόλεμος στην Ουκρανία: Δημοσιογράφοι και συνεργείο του Sky News δέχθηκαν ρωσικά πυρά - To βίντεο από την επίθεση.

Επίθεση από ρωσικά στρατεύματα δέχθηκαν μέλη του βρετανικού τηλεοπτικού συνεργείου Sky News στην πόλη Τσερνίχιβ της Ουκρανίας.

Συνεργείο και δημοσιογράφοι δέχθηκαν πυρά, ενώ προσπαθούσαν να διασχίσουν γέφυρα που χρησιμοποιείται από πολίτες, γιατρούς και διασώστες.

Η 59χρονη ειδική ανταποκρίτρια Άλεξ Κρόφορντ και η ομάδα της φαίνονται να προσπαθούν να καλυφθούν. Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται πως το συνεργείο καλείται να «πέσει κάτω» με την Κρόφορντ να προσπαθεί να ολοκληρώσει την καταγραφή αναφέροντας την επίθεση.

Το συνεργείο του Sky News δέχτηκε πυρά από ρωσικό πυροβολικό
Το συνεργείο του Sky News δέχτηκε πυρά από ρωσικό πυροβολικό © Youtube

«Σταματήστε, είμαστε απλά δημοσιογράφοι», ακούγονται να φωνάζουν άτομα από το ειδησεογραφικό συνεργείο, την στιγμή που σφαίρες χτυπούν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

 

 

Μιλώντας για το περιστατικό στο Sky News, η Crawford περιγράφει: «Ξαφνικά, μια ομοβροντία ρουκετών έπεσε βροχή στην περιοχή στέλνοντας τους πάντες στο έδαφος. Τότε ακολούθησε τρελός πανικός καθώς δεκάδες οχήματα γύρισαν βιαστικά και προσπάθησαν να περάσουν μέσα από τα δέντρα και να επιστρέψουν στο ανοιχτό πεδίο».

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες εβδομάδες ο ανταποκριτής του Sky News, Στούαρτ Ράμσεϊ και ο εικονολήπτης Ρίτσι Μόκλερ δέχθηκαν επίθεση. To εν λόγω συμβάν, το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο, εκτυλίχθηκε περίπου 30 χλμ. από το κέντρο της ουκρανικής πρωτεύουσας. Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το αυτοκίνητο που επέβαιναν, μπήκε στο στόχαστρο Ρώσων στρατιωτών, οι οποίοι άνοιξαν πυρ.

Με πληροφορίες από Dailymail, express.co.uk

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ