- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Το Μπάκιγχαμ δεν ήθελε τον Έλτον Τζον στην κηδεία της Νταϊάνα
Είχε απορριφθεί πρόταση του τενόρου Πλάσιντο Ντομίνγκο να τραγουδήσει αυτός
Αντίθετο ήταν το Buckingham με την εμφάνιση του Elton John στην κηδεία της Πριγκίπισσας Diana, σύμφωνα με κυβερνητικά έγγραφα που μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα.
Ο Έλτον Τζον, που υπήρξε κοντινός φίλος της Πριγκίπισσας είχε ερμηνεύσει στην κηδεία της το κομμάτι «Candle In The Wind», που όχι απλά έγραψε ιστορία και αποτελεί μια από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές της τελετής, αλλά πούλησε μετέπειτα 33 εκατομμύρια κόπιες.
Σύμφωνα με τα κυβερνητικά έγγραφα που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα, το Μπάκιγχαμ είχε διαφωνήσει αρχικά, δικαιολογώντας την επιλογή του στη βάση του ότι οι στίχοι του κομματιού είναι «πολύ συναισθηματικοί». Το Μπάκιγχαμ απέρριψε επίσης τότε την πρόταση του τενόρου Πλάσιντο Ντομίνγκο να τραγουδήσει αυτός στην κηδεία, αλλά και ότι είχε καταστρώσει και «plan B» που προέβλεπε την εμφάνιση κάποιου σαξοφωνίστα.
«Θα ήταν μία δημιουργική και γενναιόδωρη επιλογή για εκατομμύρια ανθρώπους που προσωπικά νιώθουν πένθος για τον θάνατο της Lady D» έγραψε ο κληρικός Γουέσλι Καρ στους συνεργάτες της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, ελπίζοντας ότι κατά τη διάρκεια της κηδείας στο αβαείο ο τραγουδιστής Ελτον Τζον θα μπορούσε να ερμηνεύσει το «Candle in the wind».
Η Νταϊάνα είχε σκοτωθεί σε αυτοκινητικό δυστύχημα, στο Παρίσι, επιβαίνουσα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με τον φίλο της Ντόντι αλ-Φαγιέντ, γιο του αιγυπτίου ιδιοκτήτη των λονδρέζικων πολυκαταστημάτων Harrods. Το Μπάκιγχαμ τότε είχε επικριθεί διότι υποτίθεται πως δεν είχε εκφράσει με θέρμη τα συλλυπητήριά του. Ο Μπλερ είχε χρίσει την αδικοχαμένη πριγκίπισσα της Ουαλίας «πριγκίπισσα του λαού», ενώ οι δρόμοι είχαν γεμίσει από άνθη, σημειώματα και φωτογραφίες που άφηναν οι άνθρωποι εις μνήμην της Νταϊάνα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς σχολιάζουν τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών διπλωματικές πηγές
Σε ποιες χώρες οι εργαζόμενοι μπορούν να αγνοούν τους εργοδότες τους μετά το ωράριο εργασίας;
«Θέλετε να το παίζετε σκληροί; Τώρα θα αντιμετωπιστείτε ως τέτοιοι» είπε ο σερίφης σε συνέντευξη Τύπου
Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μετά την απαγγελία κατηγοριών
Ο δημοσιογράφος Βασίλης Κωστούλας και ο αρθρογράφος Νικόλας Μολφέτας μιλούν για την εκλογική ήττα του Τραμπ, την επόμενη μέρα στις ΗΠΑ και τις διεθνείς επιπτώσεις
Τα ίχνη του χάθηκαν στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «Στέρνα»
Η ανατριχιαστική απάντηση του παιχνιδιού σε ερώτηση που δεν άκουσε καλά
Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να αφορούν «τις εγκαταστάσεις», «τον εξοπλισμό» και «το προσωπικό»
Το διακύβευμα της ευρωπαϊκής ισχύος σε έναν κόσμο χωρίς κανόνες
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε ότι ο στενός του σύμβουλος Στίβεν Μίλερ αναλαμβάνει καθήκοντα προσωπάρχη από τη Δευτέρα
H Σάνον επιβεβαιώνει την καταγγελία της χήρας του ιδρυτή του Playboy
Μαζί με τον Έλτον Τζον και άλλους ενάγοντες αμφισβητεί την απόρριψη των αγωγών
Ο κωμικός κρίθηκε ένοχος για τέσσερα αδικήματα
Οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο τμήμα και τελικά συμφιλιώθηκαν
Τρεις κατοικίες στους χώρους του Ρόγιαλ Λοτζ απέφεραν έσοδα στον πρώην πρίγκιπα
Κύμα διαμαρτυριών στην Ευρώπη κατά της ραγδαίας επέκτασης της τεχνητής νοημοσύνης
Συνελήφθη ο πατέρας της δούκισσας του Σάσεξ σήμερα στη Φλόριντα
Ποια τηλεοπτικά δίκτυα μπήκαν στο στόχαστρο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.