- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΗΠΑ: Τουλάχιστον 6 νεκροί στην κατάρρευση αποθήκης της Amazon
Εξαιτίας των ανεμοστρόβιλων που έπληξαν τις ΗΠΑ
Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν κατέρρευσε αποθήκη του κολοσσού του ηλεκτρονικού εμπορίου Amazon εξαιτίας των ανεμοστρόβιλων.
Έξι άτομα έχουν χάσει τουλάχιστον τη ζωή τους μετά την κατάρρευση αποθήκης της Amazon στο Ιλινόι εξαιτίας των ανεμοστρόβιλων που έπληξαν τις ΗΠΑ.
«Επιβεβαιώσαμε πως 45 μέλη του προσωπικού κατάφεραν να βγουν από το κτίριο, εκ των οποίων ένα χρειάστηκε να διακομιστεί αεροπορικώς σε νοσοκομείο της περιοχής για περίθαλψη, ενώ έξι σκοτώθηκαν», ανέφερε ο Τζέιμς Γουάιτφορντ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής στην πόλη 25.000 κατοίκων διευκρίνισε εξάλλου ότι η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης τερματίστηκε νωρίτερα χθες και πως πλέον η έρευνα πέρασε στη φάση της αναζήτησης πτωμάτων.
Η ανακοίνωσή του αυτή αφήνει να πλανάται η ανησυχία πως ο απολογισμός των θυμάτων της κατάρρευσης θα γίνει ακόμη πιο βαρύς τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Η επιχείρηση αναμένεται να διαρκέσει άλλες τρεις ημέρες. Μεγάλο μέρος της οροφής της εγκατάστασης λείπει· τοίχοι μέσα στο κτίριο έχουν καταρρεύσει.
Εκπρόσωπος της Άμαζον εξέφρασε στο Γαλλικό Πρακτορείο «βαθιά θλίψη» για την «είδηση πως μέλη της οικογένειάς μας (σ.σ. του προσωπικού της επιχείρησης) έχασαν τη ζωή τους» εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων στην Έντουαρντσβιλ.
«Συνεχίζουμε να προσφέρουμε υποστήριξη στους υπαλλήλους μας και στους εταίρους μας στην περιοχή», διαβεβαίωσε η ίδια.
Ο –ακόμη προσωρινός– απολογισμός των θυμάτων των ανεμοστρόβιλων και των σφοδρών βροχοπτώσεων που έπληξαν πέντε αμερικανικές πολιτείες έχει φθάσει πλέον τους τουλάχιστον 83 νεκρούς. Εκφράζονται φόβοι πως θα ξεπεράσει τα 100 θύματα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένταση στις σχέσεις Βραζιλίας–ΗΠΑ μετά την απέλαση αστυνομικού και υπόθεση Ραμαζέμ
Ενώ εκτίει ποινή κάθειρξης 16 ετών
Ο Ορχάν Αβτζί δικαίως τραβάει τα βλέμματα
Ποινές από τον ισραηλινό στρατό για βανδαλισμό αγάλματος στον νότιο Λίβανο μετά από αντιδράσεις
Ενίσχυση στρατηγικής σχέσης Κύπρου - Γαλλίας με αιχμή ενέργεια, άμυνα και ασφάλεια
Εν ισχύ το ένταλμα σύλληψης για τον πρωθυπουργό του Ισραήλ
Ο δημοσιογράφος παραδέχτηκε ότι παραπλάνησε τον κόσμο και ανέλαβε την ευθύνη
Πιστοί συρρέουν για να προσκυνήσουν στον τάφο του
Αναδημοσιεύοντας σχόλια που υποστήριζαν ότι ο πατέρας της «δεν θα επέτρεπε ποτέ» τη χρήση της μουσικής του
Άγνωστο για την ώρα αν θα κλείσουν επιπλέον εργοστάσια
Η επανασύνδεση Γκαμπριέλ Ατάλ και Στεφάν Σεζουρνέ εγείρει ζητήματα δεοντολογίας ενόψει των προεδρικών εκλογών
Η Τουρκία κατηγορεί την Ελλάδα ότι επιβάλλει παράνομους περιορισμούς στην αλιεία στο Αιγαίο
«Σοκαρίστηκα από τους λογαριασμούς ύψους δεκάδων χιλιάδων ευρώ», δήλωσε η ιταλίδα πρωθυπουργός
Πρώτη φορά που ελληνικό λογοτεχνικό κείμενο εντοπίζεται σε διαδικασία ταρίχευσης
Μεταξύ αυτών και η Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν
Αστυνομικός που επιχείρησε να απευθυνθεί στο συγκεντρωμένο πλήθος αποδοκιμάστηκε έντονα
Δορυφορικές εικόνες αποκαλύπτουν εκτεταμένες διαρροές – Αυξανόμενος φόβος οικολογικής κρίσης
Μόνιμες οι επιπτώσεις στην υγεία του
Μια δικαστική υπόθεση κινείται σε ένα «γκρίζο» νομικό και ηθικό πεδίο
Ο Ντέιβιντ Γκρος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για έναν πυρηνικό όλεθρο έως το 2061
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.