- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Ροζ βίντεο» - Ερσάν Σανέρ: Συνωμοσία και προϊόν μοντάζ
Είχε ακούσει πως κάτι τέτοιο θα γινόταν
Κατεχόμενα - «Ροζ βίντεο»: Για συνωμοσία και προϊόν μοντάζ κάνει λόγο ο αποκαλούμενος πρωθυπουργός, Ερσάν Σανέρ.
Ο πρωθυπουργός του Ψευδοκράτους στα Κατεχόμενα, Ερσάν Σανέρ, μετά το «ροζ βίντεο», που διέρρευσε στο διαδίκτυο κάνει λόγο για προϊόν μοντάζ που είχε ως στόχο τη δολοφονία της προσωπικότητάς του.
Μετά τη δημοσιοποίηση βιντεοκλήσης, στην οποία εμφανίζεται ο ίδιος και μια ημίγυμνη γυναίκα, ο Ερσάν Σανέρ είπε ότι είχε ακούσει πως κάτι τέτοιο θα γινόταν, αλλά ο ίδιος δεν θεωρούσε ότι θα έφταναν σε τόσο χαμηλό επίπεδο για να φτάσουν σε ένα αξίωμα, βλάπτοντας την οικογένεια ενός ατόμου, το οικογενειακό του περιβάλλον και το κόμμα του.
«Αφήνω στην κρίση του λαού μας και των μελών του κόμματός μας το τι μπορούν να κάνουν εκείνοι που ακολουθούν αυτόν τον δρόμο, όταν αποκτήσουν αυτό το αξίωμα. Έγινα στόχος μιας πολύ άσχημης δυσφήμισης με αυτό το βίντεο, το οποίο είναι προϊόν επεξεργασίας με τη μέγιστη χρήση των τεχνολογικών δυνατοτήτων. Είναι σαφές ότι κάποιος θέλει να με εμποδίσει από το να υπηρετήσω την αγαπημένη μου χώρα, το κόμμα μου, όχι με πολιτικό αγώνα, αλλά με ανοίκειες επιθέσεις. Υπάρχει μια συνωμοσία, σχεδιασμένη εξ ολοκλήρου για αυτόν τον σκοπό», είπε.
«Το θέμα δεν είμαι μόνον εγώ. Επίθεση δεχθήκαμε εγώ, η οικογένειά μου, το κόμμα μου και οι πολιτικοί θεσμοί μας. Γι' αυτό συνεχίζουμε να αξιολογούμε την κατάσταση με τους νομικούς μας συμβούλους και τους συναγωνιστές μου», κατέληξε.
Υπενθυμίζεται ότι στο βίντεο διακρίνεται ο πρωθυπουργός του ψευδοκράτους σε μια βιντεοκλήση με μια γυναίκα, στην οποία φαίνεται να δίνει οδηγίες και εκείνη να τις ακολουθεί.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αναφέρθηκε τελικά στη γειτονική χώρα με τη συνταγματική της ονομασία
Η Ντανιέλα Σαντανκέ ήταν από τα βασικά στελέχη του κόμματος της Τζόρτζια Μελόνι
Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Καρολάιν Λέβιτ υπογράμμισε ότι ο Τραμπ «δεν μπλοφάρει»
Η νικήτρια φωτογραφία «Flying Rodent» αιχμαλώτισε τον νεαρό λύγκα σε μια μοναδική κυνηγετική στιγμή
Το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα έλαβε την πρώτη θέση στις εκλογές αλλά χωρίς πλειοψηφία εδρών στο κοινοβούλιο
«Οι απαιτήσεις των ΗΠΑ είναι υπερβολικές»
Η μητέρα της παρουσιάστριας του NBC παραμένει αγνοούμενη για πάνω από 50 ημέρες
Φορούσε μπλούζα με γραμμένη την λέξη «vendetta» και βιντεοσκόπησε την επίθεση
Η Τεχεράνη θεώρησε υπερβολικό το σχέδιο του Αμερικανού προέδρου
Θα διαδεχθεί τον Τιμ Ντέιβι, ο οποίος παραιτήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου
Η Άγκυρα προσπαθεί να τοποθετηθεί ως πιθανός μεσολαβητής
Αρχικά προβλέπεται εκεχειρία ενός μήνα - «Διαπραγματεύεστε με τον εαυτό σας», λέει η Τεχεράνη
«Μαζί, οι δύο χώρες μας είναι σύμμαχοι στην ελευθερία, ενωμένες από την ιστορία»
Το Πεντάγωνο αναμένεται να διατάξει την αποστολή 3.000 στρατιωτών στη Μέση Ανατολή
Η υπόθεση έρχεται να προστεθεί στον ευρύτερο φάκελο αποκαλύψεων
Τρεις δεκαετίες μετά την καταδίκη
Yπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει συντονισμός
Το βίντεο καταγράφει τη συμπλοκή, η οποία αφήνει τον γείτονα με εμφανή τραύματα στο πρόσωπο
Ο Τραμπ ψήφισε με επιστολική ψήφο στις εκλογές της κομητείας Παλμ Μπιτς
O Αντρέα Ντελμάστρο διατηρούσε ποσοστό στα καταστήματα αυτά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.