Κοσμος

Ροζ βίντεο ανάγκασε τον πρωθυπουργό του ψευδοκράτους σε παραίτηση

Τι υποστηρίζει ο ίδιος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ροζ βίντεο του «πρωθυπουργού» του ψευδοκράτους τον ανάγκασε σε παραίτηση
Ο Ερσάν Σανέρ © Twitter

Ροζ βίντεο του «πρωθυπουργού» του ψευδοκράτους, Ερσάν Σανέρ, τον ανάγκασε σε παραίτηση.

Παραίτηση του λεγόμενου πρωθυπουργού του ψευδοκράτους στα Κατεχόμενα, μετά τη δημοσιοποίηση ροζ βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο Ερσάν Σανέρ.

Ο Σανέρ παραιτήθηκε από την πρωθυπουργία και την ηγεσία του κόμματός του και αποσύρθηκε από την πολιτική ζωή με αφορμή, όπως έγινε γνωστό σήμερα, 20 Οκτωβρίου, από τα κυπριακά ΜΜΕ, ένα ροζ βίντεο, το οποίο πλέον «κυκλοφορεί» και στο twitter.

Ουσιαστικά, στο βίντεο διακρίνεται ο πρωθυπουργός του ψευδοκράτους σε μια βιντεοκλήση με μια γυναίκα, στην οποία φαίνεται να δίνει οδηγίες και εκείνη να τις ακολουθεί.

Πάντως, τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ κάνουν λόγο για νομικά κωλύματα στη σύνθεση του νέου αποκαλούμενου κυβερνητικού σχήματος και αποδίδουν σε αυτά την παραίτηση του Σανέρ.

Αυτό είναι το ροζ βίντεο του "πρωθυπουργού" του ψευδοκράτους
Αυτό είναι το ροζ βίντεο του «πρωθυπουργού» του ψευδοκράτους

Ροζ βίντεο - Ερσάν Σανέρ: Στόχος η δολοφονία της προσωπικότητάς μου

Σε δηλώσεις του σήμερα ο Σανέρ, ανέφερε ότι είναι στόχος δολοφονίας της προσωπικότητας του, δέκα ημέρες αφότου άρχισε ο προεκλογικός αγώνας στα κατεχόμενα, σημειώνοντας πως επίθεση δεν δέχεται μόνο ο ίδιος, αλλά και η οικογένεια και τα μέλη του κόμματος του, το Κόμμα Εθνικής Ενότητας.

H τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Yeniduzen» αναφέρει ότι ο Ερσάν Σανέρ υποστηρίζει ότι το βίντεο έτυχε επεξεργασίας και δημοσιοποιήθηκε από αριθμό που αγοράστηκε στις ελεύθερες περιοχές.

Είναι σαφές, είπε, ότι κάποιος θέλει να με αποτρέψει από το να υπηρετήσω την αγαπημένη μου χώρα, το κόμμα μου, χρησιμοποιώντας άσχημα μέσα και αθέμιτα, αντί πολιτικού αγώνα.

Σημειώνεται ότι ο Ερσάν Σανέρ σε 10 μέρες θα παρουσιαζόταν από τον Ταγίπ Ερντογάν  ως ο νέος «πρωθυπουργός» των Κατεχομένων, μετά την παραίτηση της προηγούμενης «κυβέρνησης». Για τη διαδοχή του Σανέρ ακούγονται δύο ονόματα, αυτά του Ναζίμ Τσαβούσογλου και του Αλναλ Εστέλ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ