Κοσμος

Influencer λέει ότι είναι στείρος γιατί δεν θέλει προφυλακτικό

Θύελλα αντιδράσεων - Παρέμβαση του υπουργού Ισότητας της Ισπανίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Naim Darrechi
Naim Darrechi © Instagram

Οργή στην Ισπανία με influencer που έλεγε ότι είναι στείρος για να κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό.

Ένας 19χρονος influencer και τραγουδιστής, ο Naim Darrechi, με 26 εκατομμύρια ακολούθους στο TikTok, προκάλεσε την οργή της κοινής γνώμης στην Ισπανία, καθώς παραδέχτηκε ότι δεν χρησιμοποιούσε προφυλακτικό, λέγοντας στις συντρόφους του ότι είναι στείρος. 

Όλα ξεκίνησαν με μία συνέντευξη του Darrechi στον Ισπανικό YouTuber, Mostopapi, στην οποία ισχυρίστηκε ότι λέει στις συντρόφους ότι είναι στείρος, καθώς δυσκολεύεται με τη χρήση προφυλακτικού.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το βρίσκω δύσκολο με προφυλακτικό, οπότε δεν χρησιμοποιώ ποτέ. Ο Darrechi είπε ότι καθώς καμία από τις συντρόφους του δεν είχε μείνει έγκυος από σεξ χωρίς προφυλάξεις μαζί του «άρχισα να σκέφτομαι ότι είχα πρόβλημα. Τους λέω λοιπόν" χαλαρώστε, είμαι στείρος"». 

​Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Darrechi, ο 19χρονος influencer  απολογήθηκε μέσω Instagram: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, πραγματικά. Μερικές φορές δεν αντιλαμβάνομαι την ευθύνη μου. Έκανα ένα σχόλιο που είναι πραγματικά εκτός τόπου και δεν είναι σωστό.

»Μερικές φορές λέω πράγματα και μερικές φορές υπερβάλλω, αλλά εδώ είναι απλώς τρελό αυτό που είπα, εύχομαι να είχε κοπεί στο μοντάζ και κανείς να μην το είχε ακούσει».

Παρέμβαση της υπουργού Ισότητας για τον 19χρονο influencer  

Η έκταση που πήρε το ζήτημα, προκάλεσε την παρέμβαση του υπουγού Ισότητας της Ισπανίας. Η Irene Montero έγραψε στο Twitter ότι ζήτησε από τον εισαγγελέα να μάθει αν ο Darrechi έλεγε την αλήθεια και, αν ναι, να εντοπίσει πιθανά θύματα της σεξουαλικής εξαπάτησης του, κάτι που θα αποτελούσε σεξουαλική κακοποίηση βάσει του ισχύοντος ισπανικού νόμου.

Παράλληλα, ενημέρωσε ότι σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο το σεξ χωρίς προστασία χωρίς συγκατάθεση ορίζεται ως σεξουαλική επίθεση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ