Κοσμος

Ισπανία: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς στη Μαρμπέγια (βίντεο)

Υπάρχουν τραυματίες - Το σημείο αποκλείστηκε από αστυνομικούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ισπανία - Μαρμπέγια: Το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω σε πεζούς
Ισπανία - Μαρμπέγια: Το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω σε πεζούς @srt_jan/Twitter

Πεζοί τραυματίστηκαν στην Ισπανία, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους και τους παρέσυρε στο τουριστικό θέρετρο Μαρμπέγια.

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στην Ισπανία σήμερα Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021. Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς και τους τραυμάτισε στη Μαρμπέγια -δημοφιλές παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο. Ισπανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο οδηγός του οχήματος έπεσε πάνω σε πεζούς. Το αυτοκίνητο προσέκρουσε και σε εξωτερικούς χώρους καταστημάτων.

Οι πρώτες εικόνες από την παράσυρση πεζών στη Μαρμπέγια, στην Ισπανία, κάνουν τον γύρο των social media. Στον πεζόδρομο όπου εκτυλίχθηκε το συμβάν, έσπευσαν αστυνομικοί και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Σε δημοσίευμά της η ισπανική εφημερίδα «El Espanol» αναφέρει πως ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι νεαρός ντόπιος. Η ισπανική Αστυνομία δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει το περιστατικό ως σχετιζόμενο με τρομοκρατία.

Πού βρίσκεται η Μαρμπέγια όπου αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς - Οι πρώτες

Η Μαρμπέγια (Marbella) βρίσκεται στην Ανδαλουσία, στο νότιο τμήμα της Ισπανίας. Βρέχεται από τη Μεσόγειο και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς, ο οποίος κάθε χρόνο συγκεντρώνει και αρκετούς διάσημους ποδοσφαιριστές και εκπροσώπους της ισπανικής και διεθνούς showbiz.

Η Μαρμπέγια βρίσκεται ανάμεσα στη Μάλαγα και το Γιβραλτάρ και αποτελεί τμήμα στη λεγόμενη «Ακτή του Ήλιου» (Costa del Sol). Στη Μαρμπέγια έγιναν τα γυρίσματα και της ισπανικής τηλεοπτικής σειράς του Netflix «Toy Boy» που προβλήθηκε και στην Ελλάδα, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο όπου έγινε η παράσυρση πεζών στην Ισπανία:

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ