Κοσμος

Τραγουδίστρια για Μάνσον: Μου είχε πει ότι έχει «δωμάτιο βιασμού»

Πληθαίνουν οι καταγγελίες κατά του μουσικού

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μέριλιν Μάνσον
Μέριλιν Μάνσον © EPA / STEVE C.MITCHELL

Μέριλιν Μάνσον: Τι υποστηρίζει τραγουδίστρια που βρέθηκε στο σπίτι του - Η αναφορά για «δωμάτιο βιασμού» και η ανάρτηση της Φίμπι Μπρίτζερς στο Twitter.

H τραγουδίστρια Φίμπι Μπρίτζερς υποστηρίζει με ανάρτησή της στο Twitter ότι ο Μέριλιν Μάνσον έχει στο σπίτι του «δωμάτιο βιασμού», την ώρα που πληθαίνουν οι καταγγελίες για περιστατικά σεξουαλικής βίας και κακοποίησης από τον μουσικό. 

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια σε ανάρτησή της σημειώνει ότι όταν ήταν ακόμη στην εφηβεία είχε επισκεφτεί μαζί με την παρέα της το σπίτι του Μάνσον, με τον ίδιο να αναφέρε ένα δωμάτιο στο σπίτι του ως «δωμάτιο βιασμού». Η Φίμπι Μπρίτζερς έγραψε: «Πήγα στο σπίτι του Μέριλιν Μάνσον όταν ήμουν έφηβη με μερικούς φίλους. Ήμουν μεγάλη θαυμάστρια. Αναφέρθηκε σε ένα δωμάτιο στο σπίτι του ως "δωμάτιο βιασμού". Νόμιζα ότι ήταν απλά ένα απαίσιο αστείο, σαν το σεξιστικό χιούμορ στις ανδρικές κολεγιακές αδελφότητες. Έπαψα να είμαι φαν». Σε άλλη της ανάρτηση προσέθεσε: «Η δισκογραφική του ήξερε, οι μάνατζέρ του ήξεραν, η μπάντα του ήξερε. Τώρα παίρνουν αποστάσεις και παριστάνουν τους σοκαρισμένους και τους συγκλονισμένους. Είναι γ@@@να αξιολύπητο!».

 

 

Σήμερα, η Ρόουζ ΜακΓκάουαν εξέφρασε την υποστήριξή της στις γυναίκες που κατηγορούν τον Μέριλι Μάνσον για κακοποίηση και επίθεση. Η ηθοποιός υπήρξε αρραβωνιασμένη με τον Μάνσον για δύο χρόνια και χώρισαν 2001, Με δήλωσή της στο Twitter και ένα βίντεο αναφέρει ότι στέκεται στο πλευρό των γυναικών που καταγγέλλουν ότι υπέστησαν βία από τον τραγουδιστή και ηθοποιό.

Μεταξύ των γυναικών που κατηγορούν τον Μέριλιν Μάνσον για κακοποίηση είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς «Westworld», Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, πρώην σύντροφός του, η οποία γνώρισε τον μουσικό όταν εκείνη ήταν 19 ετών και εκείνος 38 ετών. Σε δήλωσή της, που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα, η Γουντ ισχυρίστηκε ότι ο Μάνσον την αποπλάνησε και ότι την κακοποιούσε για «χρόνια».

Στην ανάρτησή της στο Twitter, η ΜακΓκάουαν έγραψε: «Συμπάσχω με την Έβαν Ρέιτσελ Γουντ και άλλες γενναίες γυναίκες που προέβησαν σε καταγγελίες. Χρειάζονται χρόνια για να ανακάμψεις από την κακοποίηση και τους στέλνω δύναμη στο ταξίδι τους προς την ανάκαμψη. Αφήστε την αλήθεια να αποκαλυφθεί. Αφήστε την επούλωση να αρχίσει».

 

 

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της στο Instagram πρόσθεσε ότι «είναι βαθιά λυπημένη και αηδιασμένη» με τους ισχυρισμούς, αλλά «περήφανη» για τη Γουντ και τις άλλες γυναίκες που κατήγγειλαν τον Μάνσον για κακοποίηση. «Λυπάμαι βαθιά για όσες υπέστησαν κακοποίηση και ψυχικά βασανιστήρια από τον Μέριλιν Μάνσον» έγραψε.

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ