Κοσμος

Μιλγουόκι: Συνελήφθη 15χρονος για τους πυροβολισμούς σε εμπορικό

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομία Αμερική
Αστυνομία Αμερική © UNSPLASH/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στη σύλληψη ενός υπόπτου για το περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο του Ουισκόνσιν, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Γαγουατόσα.

Έναν 15χρονο συνέλαβαν οι Αρχές ως ύποπτο για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο στο Ουισκόνσιν του Μιλγουόκι.

Όπως δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας, Μπάρι Γουέμπερ, «το Αστυνομικό Τμήμα της Γαγουατόσα με χαρά ανακοινώνει τη σύλληψη ενός 15χρονου σε σχέση με τους πυροβολισμούς στο εμπορικό κέντρο Mayfair. Το πυροβόλο όπλο που ενδεχομένως χρησιμοποιήθηκε σε αυτό το περιστατικό ανακτήθηκε στο σημείο της σύλληψης».

​Αν και ο αρχηγός της αστυνομίας δεν διευκρίνισε τον τύπο του όπλου και δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τη σύλληψη, δήλωσε πως «είναι σημαντικό να τονιστεί ότι αυτή η πράξη βίας δεν ήταν τυχαία αλλά μια διαμάχη μεταξύ δύο ομάδων», προσθέτοντας πως «στην κοινωνία μας, ένα τέτοιο περιστατικό μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε μέρος».

​Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε περίπου στις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, με τις αστυνομικές δυνάμεις να χρειάζονται περίπου έξι ώρες έως ότου να αποκλείσουν τον χώρο του εμπορικού κέντρου. Ο δράστης διέφυγε από τη σκηνή του εγκλήματος ενώ οι άνθρωποι έτρεχαν, σύμφωνα με την αστυνομία. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ