Κοσμος

Ο Τραμπ πιάνει το χέρι της Μελάνια και αυτή το τραβά επιδεικτικά

Η άβολη - αμήχανη στιγμή για τον Αμερικανό πρόεδρο μετά το τέλος του debate με τον Τζο Μπάιντεν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αμερικανικές εκλογές 2020: Η «ζεστή» αγκαλιά του Τζο Μπάιντεν με τη γυναίκα του μετά το τέλος του debate - Στο βάθος η Μελάνια και ο Ντόναλντ Τραμπ
Αμερικανικές εκλογές 2020: Η «ζεστή» αγκαλιά του Τζο Μπάιντεν με τη γυναίκα του μετά το τέλος του debate - Στο βάθος η Μελάνια και ο Ντόναλντ Τραμπ © EPA/Morry Gash

Δείτε τη στιγμή που η Μελάνια Τραμπ τραβάει το χέρι της από εκείνο του Τραμπ μετά το τέλος του debate για τις αμερικανικές εκλογές 2020.

Στραμμένα στη Μελάνια είναι τα βλέμματα πολλών χρηστών στα social media, οι οποίοι δεν σταματούν να «σκανάρουν» τον τρόπο που η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κινείται και συμπεριφέρεται όταν δίπλα της βρίσκεται ο Ντόναλντ Τραμπ.

Τελευταία περίπτωση η στιγμή που η Μελάνια τραβά επιδεικτικά το χέρι της από εκείνο του Αμερικανού προέδρου.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 μετά το τέλος του debate ανάμεσα στον Τζο Μπάιντεν και τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο Αμερικανός πρόεδρος που διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο, πιάνει το χέρι της Μελάνια Τραμπ προκειμένου να φύγουν μαζί από τη σκηνή -θέλοντας να δείξει ότι πρόκειται για ένα αγαπημένο ζευγάρι παρά τις φήμες που δεν σταματούν να κυκλοφορούν για τον γάμο τους. Εκείνη, όμως, το τραβά με δύναμη και σπεύδει να απομακρυνθεί από τη σκηνή, με τον Αμερικανό πρόεδρο να την ακολουθεί.

Εκ διαμέτρου αντίθετη η εικόνα με τον Τζο Μπάιντεν, τον υποψήφιο των Δημοκρατικών για την αμερικανική προεδρία, ο οποίος παίρνει μια ζεστή αγκαλιά τη σύζυγό του, Τζιλ. Μέσα σε ελάχιστη ώρα το επίμαχο «καρέ» κόπηκε και το βίντεο ανέβηκε στα social media, με τους χρήστες να μη σταματούν να σχολιάζουν τον τρόπο που αντέδρασε η Μελάνια όταν ο Ντόναλντ Τραμπ έπιασε το χέρι της. Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ