Κοσμος

Σιλβέν Χελέν: Η ιστορία του νηπιαγωγού που απολύθηκε λόγω τατουάζ

«Όλοι οι μαθητές μου και οι γονείς τους ήταν πάντα πολύ καλοί μαζί μου, γιατί, βασικά, με γνώριζαν»

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Σιλβέν Χελέν
Ο Σιλβέν Χελέν © Instagram

Τη δουλειά του έχασε ο 35χρονος νηπιαγωγός, Σιλβέν Χελέν, λόγω των δεκάδων τατουάζ που έχουν καλύψει το κορμί του.

Ευρέως γνωστή έγινε η ιστορία του Σιλβέν Χελέν, ενός 35χρονου νηπιαγωγού που έχασε τη δουλειά του λόγω της αγάπης του για τα τατουάζ.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Χελέν σε ηλικία 27 ετών γνώρισε την τέχνη του τατουάζ και αποφάσισε να γεμίσει το σώμα του με αυτά. Εκείνη την εποχή, είπε ότι δίδασκε σε ένα ιδιωτικό σχολείο στο Λονδίνο και βίωσε μια «υπαρξιακή κρίση» που τον ενέπνευσε να κάνει τατουάζ στο σώμα του. «Από τότε, το να κάνω τατουάζ είναι το πάθος μου» εξήγησε στο Reuters, εκτιμώντας μάλιστα πως έχει περάσει πάνω από 460 ώρες για να κάνει όλα αυτά τα τατουάζ που έχει.

Ωστόσο, η εμφάνισή του μετά το τέλος όλων των τατουάζ είχε αλλάξει άρδην με αποτέλεσμα οι γονείς των μαθητών του να παραπονεθούν για αυτή και να ζητήσουν την απομάκρυνσή του.

«Νομίζω ότι η απόφαση που έλαβαν ήταν πολύ λυπηρή», δήλωσε ο 35χρονος Χελέν στο πρακτορείο μετά την καταγγελία που έγινε πέρυσι από τους γονείς ενός 3χρονου αγοριού, το οποίο όμως ο ίδιος δεν δίδαξε ποτέ. «Είμαι νηπιαγωγός», πρόσθεσε. «Αγαπώ τη δουλειά μου».

Πάντως, παρά τη μοναδική του εμφάνιση, ο Χέλεν είπε ότι δεν είχε ποτέ πρόβλημα με την διδασκαλία, μέχρι τη στιγμή που προσλήφθηκε στο συγκεκριμένο σχολείο. «Όλοι οι μαθητές μου και οι γονείς τους ήταν πάντα πολύ καλοί μαζί μου, γιατί, βασικά, με γνώριζαν. Μόνο όταν με βλέπουν άγνωστοι στον δρόμο, μπορεί να υποθέσουν τα χειρότερα για μένα».

Από την πλευρά του, εκπρόσωπος της τοπικής εκπαιδευτικής αρχής είπε ότι κατέληξαν σε συμφωνία με τον νηπιαγωγό σύμφωνα με την οποία θα απομακρυνθεί από τη διδασκαλία στο νηπιαγωγείο, ενώ σημείωσε πως οι μαθητές κάτω των 6 ετών «θα μπορούσαν να φοβηθούν από την εμφάνισή του».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ