- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΗΠΑ: Οικογένεια «δολοφόνησε φύλακα για μια προστατευτική μάσκα»
Ο 43χρονος δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι έξω από κατάστημα στο Μίσιγκαν
Υπάλληλος σεκιούριτι στις ΗΠΑ δέχθηκε δολοφονική επίθεση έξω από κατάστημα γιατί δεν επέτρεψε την είσοδο σε άτομο χωρίς προστατευτική μάσκα.
Κατηγορίες για ανθρωποκτονία απαγγέλθηκαν σε μια γυναίκα, στον σύζυγό της και στον γιο τους για τον θάνατο υπαλλήλου σεκιούριτι, ο οποίος δεν επέτρεψε την είσοδο της κόρης της οικογένειας σε εμπορικό κατάστημα της πόλης Φλιντ του Μίσιγκαν επειδή δεν φορούσε την προστατευτική για τον κορωνοϊό μάσκα.
Ο Κάλβιν Μάνερλιν, 43 ετών, πυροβολήθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού την περασμένη Παρασκευή έξω από το κατάστημα Family Dollar στο Φλιντ του Μίσιγκαν, μία από τις πλέον πληγείσες από την πανδημία πολιτείες των ΗΠΑ.
Δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση όταν είπε στη 45χρονη Σαρμέλ Τιγκ ότι η κόρη της δεν μπορούσε να μπει στο κατάστημα καθώς δεν φορούσε την προστατευτική μάσκα, η οποία είναι υποχρεωτική στην εν λόγω πολιτεία των ΗΠΑ. Κατηγορίες για επίθεση απαγγέλθηκαν επίσης στον σύζυγο της 45χρονης και στον γιο της. Η Σαρμέλ Τιγκ συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, αλλά οι δύο άλλοι ύποπτοι διαφεύγουν της σύλληψης. Κατηγορίες δεν απαγγέλθηκαν σε βάρος της κόρης που δεν φορούσε την προστατευτική μάσκα.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης η 45χρονη αρχικά διαπληκτίστηκε με τον άτυχο υπάλληλο σεκιούριτι και έφυγε από το κατάστημα με το αυτοκίνητό της. Επέστρεψε μετά από λίγο μαζί με τον σύζυγό της και τον γιο της και σκότωσαν τον υπάλληλο. Ο γιος φέρεται να ήταν αυτός που τράβηξε τη σκανδάλη.
«Ο θάνατος του Κάλβιν Μάνερλιν είναι τραγικός και παράλογος», δήλωσε ο εισαγγελέας απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους. «Το μόνο που ήθελε το αγόρι μου ήταν να κάνει σωστά τη δουλειά του», δήλωσε η μητέρα του θύματος.
Στο ίντερνετ δημιουργήθηκε σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων A GoFundMe για να καλυφθούν τα έξοδα της κηδείας του άτυχου υπαλλήλου σεκιούριτι. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 100.000 δολάρια. Ο 43χρονος ήταν πατέρας οκτώ παιδιών.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο κυβερνήτης παρενέβη την τελευταία στιγμή
Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ιρλανδός τραγουδούσε σε παμπ του Δουβλίνου
Συναγερμός στη Βαρσοβία μετά τη συντριβή πυραύλου Kh-101 – Καταδίκη από Μακρόν και Φον ντερ Λάιεν
Δεν αναφέρθηκαν θύματα ή τραυματισμοί
Η χώρα είναι αντιμέτωπη με την χειρότερη επιδημία της θανατηφόρας ασθένειας στην ιστορία της
Οι φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας
Ο ράπερ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Ομοσπονδιακό Σωφρονιστικό Ίδρυμα Φορτ Ντιξ στο Νιου Τζέρσεϊ
"Προβληματικός με τις γυναίκες και χωρίς ψυχή"
«Στο κόκκινο» η μισή χώρα από καύσωνα και ξηρασία
Ο Χάνσαρντ ήταν τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος «The Frames»
Η επιστολή του διάσημου ζευγαριού προς τον δήμαρχο της Μπρινιόλ
Ξέσπασαν 90 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα μέσα σε μία ημέρα
Για τις πράξεις του ο Χάντι Μάταρ αντιμετωπίζει ποινή ως και ισόβιας κάθειρξης
Εκατοντάδες διασώστες συνεχίζουν να επιχειρούν με την ελπίδα να βρουν επιζώντες
Αντίποινα για επιθέσεις εναντίον βάσεων των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή
Τι αναφέρει δημοσίευμα της «Τhe Free Press»
Τι έγραφε στο ημερολόγιο του και τι έλεγε δημόσια την περίοδο της πανδημίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.