- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Κορωνοϊός: Εφιάλτης με ακόμα 881 νεκρούς στη Μ. Βρετανία
«Είναι πολύ νωρίς για να λήξει το lockdown», ξεκαθάρισε ο Ντομινίκ Ραμπ
Άλλοι 881 νεκροί προστέθηκαν στη λίστα των θυμάτων της Μεγάλης Βρετανίας εξαιτίας του νέου κορωνοϊού.
Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό του υπουργείου Υγείας, το τελευταίο 24ωρο, στη Μεγάλη Βρετανία έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό άλλοι 881 άνθρωποι, ανεβάζοντας συνολικά τον αριθμό στις 7.978.
Ο επικεφαλής επιστημονικών συμβούλων, Πάτρικ Βάλανς, επεσήμανε ότι το μέτρο της κοινωνικής απόστασης αποδίδει επειδή συμβάλλει στην αποτροπή εξάπλωσης του ιού, σταματώντας την εμφάνιση νέων περιστατικών. Έκανε λόγο για πιθανή εξομάλυνση της καμπύλης, διαφορετικά θα υπήρχαν πολύ περισσότερα περιστατικά εισαγωγών στα νοσοκομεία. «Είναι νωρίς για να είμαστε βέβαιοι αλλά αρχίσαμε να βλέπουμε σημάδια σταθεροποίησης» είπε.
Ο υπουργός Εξωτερικών, Ντομινίκ Ραμπ, για το lockdown
Είναι πολύ νωρίς για να λήξει το lockdown, επεσήμανε στη σημερινή ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα, ο υπουργός Εξωτερικών Ντομινίκ Ραμπ και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει νέα ανακοίνωση επί του θέματος μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.
Ο Ντομινίκ Ραμπ, που εκτελεί χρέη πρωθυπουργού, λόγω της ανάρρωσης του Μπόρις Τζόνσον στην εντατική, δήλωσε ότι στο στάδιο αυτό η κυβέρνηση συνεχίζει να συγκεντρώνει πληροφορίες για να διαπιστώσει τα αποτελέσματα των μέτρων του lockdown και της κοινωνικής αποστασιοποίησης, αλλά όπως είπε «είναι πολύ νωρίς για να πούμε οριστικά εάν λειτουργούν» και ότι «τα μέτρα θα πρέπει να μείνουν ως έχουν μέχρι τα στοιχεία να δείξουν ότι έχουν περάσει πέρα από την κορύφωση».
Κάλεσε επίσης τους πολίτες να συνεχίσουν να μένουν στο σπίτι και αυτές τις μέρες της αργίας του Πάσχα που έρχεται. «Θα πάρουμε τη σωστή απόφαση την κατάλληλη στιγμή και θα οδηγηθούμε από την επιστήμη όταν έρθει η ώρα να άρουμε το lockdown» είπε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απόφαση σταθμός Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου
Για «υβριδική επίθεση» κάνει λόγο η φον ντερ Λάιεν
«Οι γιατροί δεν μας λένε αν θα τα καταφέρει» λέει ο αδελφός της
Αναμένονται ισχυροί μετασεισμοί τις επόμενες μέρες
Τι απαντά η πλευρά Μπλερ στο δημοσίευμα
«Δεν θέλουμε η Ευρώπη να αλλάξει», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Οι ακτιβίστριες είχαν διαδηλώσει έξω από το θέατρο του ηθοποιού Αρί Αμπιτάν, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για βιασμό
Η αστάθεια και οι εξωτερικές παρεμβάσεις παραμένουν σοβαρά - και άλυτα - προβλήματα
Το πλοίο φαίνεται πως ήταν κωπήλατο
Η υπόθεση αφορούσε τη Σάντι Πέγκι, νοσηλεύτρια στη Σκωτία
Η εταιρία του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ συμμετέχει στην προσφορά 108 δισ. δολαρίων
Θα συναντηθούν με στόχο να συζητήσουν την επόμενη φάση του σχεδίου για τη Γάζα
Για τα κινηματογραφικά και streaming assets του
Η απόφαση ελήφθη έπειτα από παράπονα
Πιέζουν οι ΗΠΑ, κρίσιμη συνάντηση με Ευρωπαίους ηγέτες στο Λονδίνο
Με ύψος 1,73 μέτρα και βάρος 75 κιλά, το T800 προσφέρει έως και πέντε ώρες αυτονομίας
Σχεδόν 2.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει λόγω της ασθένειας από τον Ιανουάριο
Τα επόμενα βήματα για κατάπαυση του πυρός εν μέσω πιέσεων από την Ουάσινγκτον
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.