- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Ο Ακάρ απαιτεί μοιρασιά σε Αιγαίο και Κύπρο
«Το ευκολότερο που μπορεί να γίνει στο θέμα αυτό είναι η δίκαιη διανομή κάθε πόρου και πλούτου που βρίσκεται στο Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο»
Συνεχίζει τις προκλήσεις ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ απαιτώντας «δίκαιη μοιρασιά» των κοιτασμάτων σε Αιγαίο, Ανατολική Μεσόγειο και Κύπρο
«Η συμφωνία με την Λιβύη δεν αποτελεί απειλή σε άλλες χώρες, ούτε και παραβίαση των δικαιωμάτων των άλλων χωρών. Πρόκειται για μια συμφωνία που έγινε στο πλαίσιο των δικαιωμάτων δύο κυρίαρχων χωρών» δήλωσε χθες το βράδυ στην Άγκυρα ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ.
«Παράλληλα με τις επιχειρήσεις που διεξάγονται κατά της τρομοκρατίας εντός και εκτός συνόρων, συνεχίζονται με αποφασιστικότητά και οι ενέργειες στο Αιγαίο την Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων στο Αιγαίο», δήλωσε επίσης ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας.
«Το ευκολότερο που μπορεί να γίνει στο θέμα αυτό είναι η δίκαιη διανομή κάθε πόρου και πλούτου που βρίσκεται στο Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο. Αν δεν συμβεί αυτό δεν θα επιτρέψουμε μια αντίθετη απόφαση. Δεν μπορεί να επιβιώσει καμία απόφαση η οποία δεν συμπεριλαμβάνει την Τουρκία και αυτό πρέπει να το γνωρίζουν όλοι. Η Κύπρος είναι δική μας υπόθεση και δεν τίθεται θέμα να υποχωρήσουμε», δήλωσε ο Ακάρ.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόεδρος Ρομπέρτα Μέτσολα εξήρε τον ρόλο του ΔΠΔ για τη διεθνή δικαιοσύνη και το κράτος δικαίου
Ο βραβευμένος συγγραφέας Γιώργος Γιώτσας, πατέρας ενός μη λεκτικού αυτιστικού παιδιού, γράφει στην Athens Voice με αφορμή τον τραγικό θάνατο του Γουίλιαμ Τσάπμαν.
Μιλήσαμε με τον δημοσιογράφο Βίκτορα Ελιέζερ για να καταλάβουμε τι ακριβώς διακυβεύεται
Δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος για τον γενικό πληθυσμό, λένε οι υγειονομικές αρχές
Το νέο «ευχαριστώ» του Αμερικανού προέδρου στη Ρωσία
Τα νεότερα για την υγεία της
«Αν του είχα ρίξει καμιά γροθιά...»
Επεισοδιακή προεκλογική συγκέντρωση στη Νότια Καρολίνα
Η κατάστασή της την έχει οδηγήσει σε αμήχανες στιγμές
Οι διαδηλωτές αναμένεται να συγκεντρωθούν έξω από το κοινοβούλιο για να εμποδίσουν την είσοδο των βουλευτών
Οι, όχι και τόσο γνωστές, ρίζες
H ιστορία, οι παραδόσεις και οι συμβολισμοί
Πώς συνδέεται με τα γλυκά
Οι νέες οδηγίες στην πλατφόρμα
Στην απάντησή του δεν διατυπώνει ρητή θέση για τη νομιμότητα του μνημονίου
Mετά την κρίση της πανδημίας, οι νέες αναταράξεις στις αερομεταφορές και οι εταιρείες που αντέχουν
«Ήταν δικαιολογημένοι» είπε η εισαγγελία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.