- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Την παραίτηση Κόρμπιν θέλει πάνω από 50% των ψηφοφόρων των Εργατικών
Σύμφωνα με σχετική δημοσκόπηση
Δημοσκόπηση έδειξε πως πάνω από τους μισούς ψηφοφόρους που στήριξαν το Εργατικό Κόμμα πιστεύουν ότι έφτασε η στιγμή ο Τζέρεμι Κόρμπιν να παραιτηθεί.
Μια μέρα μετά την έναρξη του ετήσιου συνέδριου των Εργατικών στο Μπράιτον, μια δημοσκόπηση έδειξε πως πάνω από τους μισούς ψηφοφόρους που στήριξαν το Εργατικό Κόμμα στις βρετανικές εκλογές του 2017, πιστεύουν ότι έφτασε η στιγμή ο ηγέτης του κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν να παραιτηθεί. Ο ηγέτης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιδιώκει στις εργασίες του συνεδρίου να παρουσιάσει τις αριστερές πολιτικές του κόμματος και τον εαυτό του ως τον μόνο που μπορεί να επιλύσει το αδιέξοδο του Brexit.
Αλλά οι πρώτες μέρες εργασιών του συνεδρίου επισκιάστηκαν από εσωκομματικές διαιρέσεις, και επί του ζητήματος του Brexit, θέτοντας υπό αμφισβήτηση τη θέση ισχύος του Κόρμπιν. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του YouGov, το 54% όσων ψήφισαν το Εργατικό Κόμμα στις βουλευτικές εκλογές του 2017, πιστεύει ότι ο Κόρμπιν πρέπει να παραιτηθεί, το 29% δηλώνει ότι πρέπει να παραμείνει στην ηγεσία του κόμματος, και το 17% απάντησε πως δεν γνωρίζει. Η δημοσκόπηση είχε δείγμα 1.650 ενηλίκων και διενεργήθηκε στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου, πριν από την έναρξη του συνεδρίου.
Ο ηγέτης των Εργατικών δήλωσε χθες ότι σκοπεύει να ηγηθεί του κόμματος στις επόμενες εκλογές, που είναι προγραμματισμένες για τις 2022, αλλά αναμένεται να διεξαχθούν αργότερα φέτος καθώς η Βρετανία προσπαθεί να λύσει το αδιέξοδο του Brexit.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αρχή θα γίνει από τον Λευκό Οίκο
Το περιστατικό προκάλεσε κύμα διαμαρτυριών προς τον Λευκό Οίκο και τη βρετανική πρεσβεία
Πρόταση influencer υιοθετεί ο Τραμπ, απαιτείται όμως έγκριση από το Κογκρέσο
Ο Τραμπ ζητά από ABC και Disney να απολύσουν τον Κίμελ μετά σχόλιο για Μελάνια
Οι αρχές ανέφεραν ότι ο δράστης είχε ταξιδέψει από την Καλιφόρνια
Το ξενοδοχείο δηλώνει συμμόρφωση με τη Μυστική Υπηρεσία - Ερωτήματα για τα κενά ασφαλείας
Tι απάντησε η ίδια για το περιστατικό στο δείπνο των ανταποκριτών
Ο Γάλλος πρόεδρος επιδιώκει λύση στην ενεργειακή κρίση μέσω επαφών με την Τεχεράνη
Στο αεροσκάφος βρίσκονταν γιατρός και δύο νοσηλεύτριες
Η 38χρονη αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης
Χαρακτηριστικό ένα περιστατικό που καταγράφηκε το 1976
Ιστορική συνάντηση στο Βατικανό και μήνυμα ενότητας
Ποια είναι τα αδέλφια που τώρα προσφεύγουν εναντίον του βασιλιά της ποπ
Η Επιτροπή ζητά πολιτική συμφωνία για αλλαγές και όχι τεχνική απόφαση στο NextGenerationEU
Μετά από εισβολή ενόπλων - Σε εξέλιξη έρευνες σε δασώδεις περιοχές
Η Εθνική Συσπείρωση ζητά ισχυρό στρατό με εθνικό έλεγχο και περιορισμό της ΕΕ
Έντονη αντίδραση της Πρώτης Κυρίας
«Δεν θα ξάπλωνα με το νέο μου σμόκιν στο πάτωμα» - Η απίθανη εξήγηση του καλεσμένου
Η Μπεατρίτσε Βενέτσι, σύμβουλος της κυβέρνησης Μελόνι, απομακρύνθηκε μετά από καταγγελίες της για νεποτισμό
Την ίδια στιγμή που η κρίση έχει ήδη αρχίσει να μεταφέρεται στους επιβάτες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.