- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Τραμπ: Χαμένη η Κίνα αν περιμένει καλύτερη συμφωνία μετά τις εκλογές
Το σχόλιο του Αμερικανού προέδρου για την πολιτική των καθυστερήσεων που εφαρμόζει το Πεκίνο
Ο Τραμπ προειδοποιεί την Κίνα να μην περιμένει τις αμερικανικές εκλογές του 2020 για να καταλήξει σε μια εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε την Κίνα να μην περιμένει να τελειώσει η πρώτη θητεία του στον Λευκό Οίκο για να οριστικοποιήσει μια εμπορική συμφωνία. Όπως είπε, αν κερδίσει την επανεκλογή του στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές τον Νοέμβριο του 2020, το Πεκίνο θα λάβει μια χειρότερη συμφωνία ή ακόμα και καμία συμφωνία.
«Το πρόβλημα με το ότι περιμένουν… είναι πως εάν και όταν κερδίσω, η συμφωνία που θα λάβουν θα είναι πολύ σκληρότερη από αυτό που διαπραγματεύονται τώρα… ή και καμία συμφωνία» ανέφερε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter, καθώς ξεκίνησαν εκ νέου οι εμπορικές συνομιλίες ΗΠΑ-Κίνας -αυτήν τη φορά στη Σαγκάη.
Ο Τραμπ δήλωσε ότι η Κίνα φάνηκε να υπαναχωρεί στη δέσμευσή της να αγοράσει αμερικανικά αγροτικά προϊόντα, κάτι που -σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους- θα μπορούσε να αποτελεί μια κίνηση καλής θέλησης και να εντάσσεται στην όποια τελική συμφωνία.
«Η Κίνα... υποτίθεται ότι θα ξεκινούσε να αγοράζει τώρα τα αγροτικά μας προϊόντα -καμία ένδειξη ότι το κάνουν αυτό. Αυτό είναι το πρόβλημα με την Κίνα, απλά δεν υλοποιεί» έγραψε επίσης ο Τραμπ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απαρχαιωμένες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, επανειλημμένες διαρροές και υψηλά επίπεδα αμίαντου
Πρόστιμα από 1.000 έως 5.000 δολάρια
Τι μπορούν να κάνουν οι Δημοκρατικοί
Οι επενδυτές προσδοκούν λιγότερες πολιτικές ανατροπές, αλλά βλέπουν αυστηρότερο έλεγχο στην τεχνητή νοημοσύνη
Ο Πάπας έχει ήδη παραθέσει στίχους του σε πρόλογο βιβλίου
Ο 67χρονος άνδρας αρνήθηκε αρχικά να παραδώσει τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου
Ο Αμερικανός πρόεδρος θεωρεί πως η απόφασή του για το Ιράν ήταν η σωστή
Οι πιθανές επιπτώσεις στις σχέσεις της Ουάσιγκτον με τρεις κρίσιμες περιοχές του πλανήτη
Η άλλοτε προνομιακή σχέση με τον Αμερικανό πρόεδρο κινδυνεύει να γίνει εκλογικό βάρος
20 ετών και 2 μηνών ήταν την Κυριακή ο Αντρέα Κίμι Αντονέλι, όταν έγινε ο νεαρότερος παγκόσμιος πρωταθλητής στην ιστορία της F1.
Υποψίες για οργανωμένη επιχείρηση
Το μήνυμα συνοδεύεται από φωτογραφία που δείχνει τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ συνοφρυωμένο
Μια διαδεδομένη δεισιδαιμονία συνδέει το γρήγορο φαγητό με εξαντλητικές βάρδιες
Μεταξύ άλλων καμία νίκη σε αμφίρροπες αναμετρήσεις
Η ανάρτηση του Αμερικανού αντιπροέδρου
Υποχώρηση της Βέρνης από το αίτημα αποζημίωσης προς τη Ρώμη
Αισιοδοξία από την Κομισιόν - Ρεαλιστικός στόχος η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων
Ανοιχτό το ενδεχόμενο δανεισμού στην Ελλάδα
Και γιατί κάνω μόνη μου cancel σε δικό μου σχετικό κείμενο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.