Κοσμος

Διάσημη Youtuber σκοτώθηκε με ηλεκτρικό πατίνι

Η ανάρτηση στο Instagram για τον θάνατό της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Emily Hartridge
Emily Hartridge/@emilyhartridge/Instagram

Τη ζωή της έχασε η διάσημη Youtuber στη Μεγάλη Βρετανία, Emily Hartridge, όταν το ηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό.

Τραγικό θάνατο βρήκε η 35χρονη YouTuber στη Μεγάλη Βρετανία Emily Hartridge. Όπως επισημαίνεται σε μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχασε τη ζωή της όταν το ηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε, συγκρούστηκε με φορτηγό. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

«Γεια σας. Πρέπει να σας ανακοινώσουμε κάτι δυσάρεστο μέσω του Instagram, καθώς όλοι περιμένετε να δείτε σήμερα την Emily και είναι ο μόνος τρόπος να επικοινωνήσουμε με όλους σας. Η Emily ενεπλάκη σε δυστύχημα και πέθανε. Όλοι μας την αγαπούσαμε και δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Είχε αγγίξει τόσο πολύ κόσμο και τα πράγματα θα είναι δύσκολα χωρίς αυτή. Ήταν ένας μοναδικός άνθρωπος» αναφέρει το μήνυμα στα social media.

youtuber-dead.jpg
@emilyhartridge/Instagram

Η 35χρονη είχε γίνει διάσημη για τις συμβουλές fitness που έδινε στο Instagram. Γυμναστική και υγιεινός τρόπος ζωής μεταξύ των θεμάτων που παρουσίαζε μέσω φωτογραφιών και video στα social media.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ