- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Όζι Όσμπορν επιτίθεται στον Τραμπ για το «Crazy Train»
Ο Όζι δεν είναι ο πρώτος μουσικός που ζητάει από τον Τραμπ να σταματήσει να χρησιμοποιεί τη μουσική του
Ο Όζι Όσμπορν είναι ένας ακόμη μουσικός που επιτίθεται στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ επειδή χρησιμοποιεί ένα από τα τραγούδια του.
Ο Όζι Όσμπορν είναι ένας ακόμη μουσικός που επιτίθεται στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ επειδή χρησιμοποιεί ένα από τα τραγούδια του.
Σε ένα βίντεο που κοινοποίησε στο Twitter, ο Τραμπ μίλησε περιφρονητικά για τους υποψήφιους του Δημοκρατικού Κόμματος για το 2020 που μπήκαν στο «Crazy Train».
Ο Όζι και η Σάρον Όσμπορν σε δήλωσή τους που δημοσιεύθηκε στο Rolling Stone, διευκρινίζουν ότι σε καμία καμπάνια δεν μπορεί να χρησιμοποιείται η μουσική του χωρίς έγκριση.
Στη δήλωση αναφέρεται: «Με βάση τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση του “Crazy Train” του Όζι Όσμπορν αποστέλλουμε προειδοποίηση στους υπεύθυνους της καμπάνιας του Τραμπ (ή οποιασδήποτε άλλης καμπάνιας) ότι απαγορεύεται να χρησιμοποιούν μουσική του Όζι Όσμπορν σε πολιτικές διαφημίσεις ή σε οποιεσδήποτε πολιτικές εκστρατείες. Η μουσική του Όζι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κανένα σκοπό χωρίς έγκριση».
Οι Όσμπορν πρότειναν μάλιστα άλλα τραγούδια που θα πρέπει να ακούγονται σε πολιτικές εκδηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ. «Εν τω μεταξύ, έχουμε μια πρόταση για τον κ. Τραμπ: ίσως πρέπει να απευθυνθεί σε μερικούς από τους μουσικούς φίλους του. Ίσως ο Kayne West (Gold Digger), ο Kid Rock (I Am the Bullgod) ή ο Ted Nugent (Stranglehold) θα επιτρέψουν τη χρήση της μουσικής τους».
Ο Όζι Όσμπορν δεν είναι ο πρώτος μουσικός που ζητάει από τον Τραμπ να σταματήσει να χρησιμοποιεί τη μουσική του. Οι Queen διεμήνυσαν στον τότε υποψήφιο στις εκλογές του 2016 ότι δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το «We Are The Champions». Οι Aerosmith, Everlast, Neil Young και R.E.M έχουν επίσης επικρίνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ για την επιλογή τραγουδιών τους για πολιτικές συγκεντρώσεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά τις αποκαλύψεις για την Ακαδημία Βιασμών, η κατάσταση παίρνει απρόσμενη (;) τροπή
Tι αποφάνθηκε το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Ο Κας Πατέλ στρέφεται κατά του The Atlantic για καταγγελίες περί κατανάλωσης αλκοόλ και απουσιών
Όταν η πολιτική συναντά το… παιδικό παιχνίδι για το καλό του δημάρχου
«Η χώρα μας δεν επηρεάζεται από τις ανακλήσεις», τονίζει σε ανακοίνωσή της η HiPP Ελλάδας
Τι αναφέρει η καταμέτρηση του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης
«Αν χρειαστεί μπορούμε να μοιραστούμε τα καύσιμα που έχουμε», δήλωσε ο Νταν Γιόργκενσεν
ΗΠΑ και Ιράν κλιμακώνουν τη ρητορική τους
Οι δημόσιες τοποθετήσεις του Αμερικανού προέδρου είχαν αρνητικό αποτέλεσμα
Ανοίγει ο δρόμος για τη χρηματοδότηση του Κιέβου - Η Ρωσία εκτοξεύει απειλές
Το μήνυμα του βασιλιά Κάρολου
Προειδοποιεί για την επικίνδυνη ρητορική Τραμπ και την καταστροφική μείωση της ανθρωπιστικής βοήθειας παγκοσμίως
Έξι τραυματίες, ζημιές σε δρόμους και σπίτια - Χιλιάδες εγκατέλειψαν τα σπίτια τους
Γεωπολιτικές ανακατατάξεις στην Ευρώπη και ο αναβαθμισμένος ρόλος της Ελλάδας στο νέο σύστημα ασφάλειας
Οι αναρτήσεις στα social media και η νοσηλεία του 31χρονου
Η ιστορία του Ταχίρις Ντος Σάντος
Το κέρατο του ταύρου προκάλεσε εσωτερική πληγή 10 εκατοστών
Πώς τα ψάρια έγιναν πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης
Η ιστορία της Μάιλι δεν είναι η μοναδική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.