- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ενώπιον Δικαστηρίου για 4η φορά ο καθ’ ομολογία serial killer
Παρουσία Μαρνερίδη της Scotland Yard η νεκροτομή στην 5η σορό
Ενώπιον Δικαστηρίου για 4η φορά ο καθ’ ομολογία serial killer. Παρουσία Μαρνερίδη της Scotland Yard η νεκροτομή στην 5η σορό
Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγείται εκ νέου σήμερα Δευτέρα στις 10 το πρωί, ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος. Στον απόηχο των εντατικών ερευνών που συνεχίζονται αδιάκοπα στην Κόκκινη Λίμνη ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς οδηγείται για ανανέωση των διαταγμάτων προσωποκράτησης.
Και σήμερα όπως και την προηγούμενη δικάσιμο θα υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον χώρο των Δικαστηρίων ενώ ο 35χρονος θα συνοδεύεται από άνδρες του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού.
Αναμένεται ότι οι ανακριτές θα παρουσιάσουν νέα στοιχεία αναφορικά με τις καταθέσεις που λαμβάνονται για την υπόθεση ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέα δεδομένα σχετικά με την καταγγελία για υπόθεση βιασμού, με την οποία ο 35χρονος είναι αντιμέτωπος.
Σημειώνεται ότι ο ύποπτος φέρεται να ομολόγησε στους ανακριτές και σε θεληματική κατάθεση που έδωσε στις 25/4/2019 τη διάπραξη επτά συνολικά φόνων με θύματα πέντε αλλοδαπές γυναίκες και δύο παιδιά.
Πρόκειται για τη Mary Rose (Φιλιππίνες) και την ανήλικη κόρη της Sierra – Graze, την Arian Palanas (Φιλιππίνες), την Maricar Valdez (Φιλιππίνες), την Livia Florentina (Ρουμανία) και την ανήλικη κόρη της Elena Bunea και Khadha Anu (Νεπάλ). Όλα τα θύματα είχαν καταγγελθεί στην Αστυνομία ως ελλείποντα πρόσωπα εκτός από τη γυναίκα από το Νεπάλ για την οποία είχε γίνει καταγγελία στο γραφείο του λειτουργού μετανάστευσης ότι εγκατέλειψε το χώρο εργασίας της.
Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί πέντε σοροί ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό άλλων δύο θυμάτων στη Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο.
Την ίδια ώρα, στην Κύπρο επιστρέφει ο εμπειρογνώμονας – ιατροδικαστής της Scotland Yard, Ανδρέας Μαρνερίδης, καθώς εν τη παρουσία του θα γίνει η νεκροτομή επί της 5ης σορού που εντοπίστηκε στην δεύτερη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη.
Η νεκροτομή είναι προγραμματισμένη να διενεργηθεί σήμερα,Δευτέρα . Η συγκεκριμένη σορός πιστεύεται ότι ανήκει στην Εlena Natalia, κόρη της επίσης δολοφονηθείσας από τον 35χρονο «Ορέστη», Livia Florentina Bunea.
Πηγή: Sigmalive.com
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι κίνητρα βλέπουν οι Αρχές
Οι ειδικοί μιλούν για τη Μέση Ανατολή
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ο 56χρονος ηγέτης του Ιράν έχει χάσει τουλάχιστον το ένα από τα δύο πόδια του
Πάνω από 11 δισ. δολάρια σε λιγότερο από μία εβδομάδα και ο πόλεμος εξαντλεί όπλα και πόρους
Δύο διπλωμάτες από πρεσβείες σε Κοπεγχάγη και Καμπέρα εγκαταλείπουν τις θέσεις τους ζητώντας άσυλο
Ο Γκρέγκορι Μικς κάλεσε τον Ερντογάν «να αλλάξει άμεσα πορεία»
Συναγερμός στο Γουέστ Μπλούμφιλντ με αυτοκίνητο να πέφτει στη συναγωγή Temple Israel και να ακολουθούν πυροβολισμοί
Η μήνυση αφορά παραβίαση εμπορικού σήματος και παραπλάνηση πελατών
Γιατί κατεβαίνουν μέχρι τα σπίτια οι αρκούδες στην Ιαπωνία;
Όσα δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών του Ιράν,
Ο επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ιράν απαντά στις απειλές Τραμπ για το ηλεκτρικό δίκτυο
Περίπου 660 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Μεσόγειο τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο
Το Ιράν έχει ποντίσει περίπου 12 νάρκες στα Στενά του Ορμούζ
Έρευνα δείχνει το κόμμα του Νigel Farage πρώτο σε γκέι και αμφιφυλόφιλους άνδρες, παρά τις αντι-LGBTQ πολιτικές του κόμματος
Η συγκλονιστική ιστορία που έφερε στο προσκήνιο η πρώην σύζυγός του ηθοποιού του Grey’s Anatomy, Ρεμπέκα Γκέιχαρτ
«Είμαστε ανίκητοι», γράφει η ανάρτηση στο Χ
Ο ισραηλινός στρατός καλεί κατοίκους στη συνοικία Μπασούρα να απομακρυνθούν πριν από επιχείρηση
Τέσσερις ημέρες μετά τον διορισμό του, ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ μίλησε μόνο γραπτώς - Και τα ερωτήματα παραμένουν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.