Κοσμος

Δάσκαλος προσέλαβε δολοφόνο για 7χρονο που είχε κακοποιήσει

Ο ίδιος δηλώνει αθώος - Αντιμέτωπος με τις ίδιες κατηγορίες και ο 67χρονος φίλος του Μάικλ Τζόνσον

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tzonson-teilor
Οι κατηγορούμενοι Τέιλορ και Τζόνσον/ ©WICS

O πρώην δάσκαλος κατηγορείται ότι προσέλαβε μέσα από την φυλακή έναν πληρωμένο δολοφόνο για να σκοτώσει τον 7χρονο μαθητή και την οικογένειά του

Ένας πρώην δάσκαλος κατηγορούμενος για κακοποίηση ενός 7χρονου μαθητή αρνείται ότι είναι ένοχος στις κατηγορίες, που του προσάπτουν ότι προσπάθησε να προσλάβει έναν πληρωμένο δολοφόνο μέσα από τη φυλακή για να σκοτώσει το υποτιθέμενο θύμα και την οικογένειά του.

Ο Ντιόντε Τέιλορ, ένας 36χρονος που εργάστηκε στο παρελθόν ως δάσκαλος στο Lusher Elementary στο Σεντ Λούις του Μιζούρι, κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση ενός νεαρού αγοριού το 2015.

Ο Τέιλορ, ο οποίος είναι θετικός στον ιό HIV, αντιμετωπίζει επίσης δύο κατηγορίες για συνομωσία για δολοφονία και δύο ακόμα για παραποίησης μάρτυρα σε ποινική δίωξη.

Φέρεται να έχει συνωμοτήσει με τον 66χρονο φίλο του, Μάικλ ζόνσον, ο οποίος αντιμετωπίζει επίσης τις ίδιες κατηγορίες.

Οι αρχές ισχυρίζονται ότι το σεξουαλικό έγκλημα συνέβη πριν από τρία χρόνια, αλλά ο Τέιλερ κατηγορήθηκε μόλις τον Νοέμβριο για σοδομισμό.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες οι Τζόνσον και Τέιλορ συμφώνησαν να πληρώσουν κάποιον επαγγελματία για να σκοτώσει τον 7χρονο και την μητέρα του, προκειμένου να μην καταθέσουν ενατίον τους.

Ο Τέιλρ ήταν δάσκαλος πέμπτης τάξης στην συνοικία Ferguson-Florissant στο δημοτικό σχολείο Walnut Grove. Σύμφωνα με το κανάλι ειδήσεων KSDK του Μιζούρι, ο Τέιλορ συνέχισε να εισπράττει εισόδημα από το σχολείο για μια χρονική περίοδο, ενώ βρισκόταν έγκλειστος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ