Κοσμος

Στις φλόγες το διαμέρισμα της Τζόαν Κόλινς (εικόνα, video)

H σταρ της «Δυναστείας» κινδύνεψε όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο διαμέρισμά της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
joan-collins
Τζόαν Κόλινς/ ©Instagram/ joancollinsdbe

Η φωτιά στο διαμέρισμα της Τζόαν Κόλινς ξέσπασε από την αντανάκλαση των ακτίνων του ηλίου σε έναν καθρέφτη

Στάχτες έχουν απομείνει στο διαμέρισμα της σταρ των 80s Τζόαν Κόλινς, της οποίας η ζωή κινδύνεψε όταν το διαμέρισμά της στο Λονδίνο έπιασε φωτιά.

Η ηθοποιός που έχει κερδίσει Χρυσή Σφαίρα χρειάστηκε να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες καθώς είχε εισπνεύσει καπνό, αλλά δεν υπέστη κάποια άλλη σωματική βλάβη χάρη στην έγκυρη επέμβαση του συζύγου της, Πέρσι Γκίμπσον.

«Και οι δύο ήταν στο διαμέρισμα. Η Τζόαν μύρισε τον καπνό και ο Πέρσι σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει. Ανακάλυψαν ότι η σουίτα του ξενώνα είχε πιάσει φωτιά», δήλωσε ο εκπρόσωπός της στο περιοδικό People.

«Ο Πέρσι είχε δύο πυροσβεστήρες στο διαμέρισμα και έσπευσε να σβήσει την φωτιά ενώ η Τζόαν κάλεσε άμεσα την πυροσβεστική. Ο Πέρσι πραγματικά έσωσε την κατάσταση. Ήταν αυτός που έσβησε τη φωτιά και πήρε τον έλεγχο μέχρι να φτάσει η πυροσβεστική» πρόσθεσε.

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο. Η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 4:30 μ.μ. τοπική ώρα, σύμφωνα με το BBC αφήνοντας πίσω της ένα καμένο διαμέρισμα με  τοξίνες και ξεφλουδισμένους τοίχους, σύμφωνα με ένα βίντεο που ανάρτησε στο Instagram η 85 χρονη σταρ της «Δυναστείας».

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά στο διαμέρισμα της Τζόαν Κόλινς ξέσπασε από την αντανάκλαση των ακτίνων του ηλίου σε έναν καθρέφτη με αποτέλεσμα να πιάσουν φωτιά κουρτίνες και πετσέτες.

«Τα ερείπια της ημέρας», έγραψε στη λεζάντα.

Χρειάστηκαν περίπου 10 πυροσβέστες και μία άωρα για να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο, ανέφερε το BBC.

Η ηθοποιός ωστόσο με συνεχείς αναρτήσεις της στα social media ευχαρίστησε τους φίλους, τους φανς αλλά και την πυροσβεστική και το ιατρικό προσωπικό για το ενδιαφέρον και την βοήθειά τους.

Σε νεότερη ανάρτησή της η ηθοποιός «ανέβασε» μία φωτογραφία με την κόρη της γράφοντας μεταξύ άλλων «Μία βόλτα στο πάρκο με την αγαπημένη μου κόρη για να καθαρίσει ο καπνός».

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The remains of the day...see my recent #tweet Thank you @londonfirebrigade #shafetsbury !! ❤️❤️

A post shared by Joan Collins (@joancollinsdbe) on

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ