Κοσμος

O Όρμπαν συνάντησε τον Τσακ Νόρις και του είπε ότι είναι μαχητής (video)

Η βόλτα με το αυτοκίνητο και η αστυνομική άσκηση που εντυπωσίασαν τον Αμερικανό ηθοποιό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Trumphoz hasonlította Chuck Norris Orbánt

Πλατιά χαμόγελα, θερμοί εναγκαλισμοί και εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις είχε η συνάντηση του Βίκτορ Όρμπαν με τον Τσακ Νόρις.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός ταξίδεψε στη Βουδαπέστη μαζί με τη σύζυγό του, έχοντας λάβει πρόσκληση να συνδράμει στην προσπάθεια του φιλανθρωπικού ιδρύματος Shoebox Charity Campain και της Ουγγρικής Εκκλησίας των Βαπτιστών για τη συγκέντρωση χρημάτων, τα οποία θα διατεθούν σε παιδιά άπορων οικογενειών εν όψει Χριστουγέννων.

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας δεν έχασε την ευκαιρία να πάει μια βόλτα τον Τσακ Νόρις με το αυτοκίνητο. Αφού περιηγήθηκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας, κατευθύνθηκαν σε χώρο εκπαίδευσης Ούγγρων αστυνομικών, όπου παρακολούθησαν άσκηση.

«Έχω διαβάσει τόσα πολλά για σένα που αισθάνομαι σαν να σε ξέρω» είπε ο Αμερικανός ηθοποιός στον Όρμπαν πριν τον αγκαλιάσει. Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας αφού παρουσίασε τον εαυτό του ως «μαχητή των δρόμων», υποστήριξε ότι δεν προέρχεται από την ελίτ αλλά από ένα μικρό χωριό και έδωσε αγώνα για να τα καταφέρει.

«Το 90% των σχολίων για εμένα είναι αρνητικά. Οι φιλελεύθεροι με μισούν» πρόσθεσε, με τον Τσακ Νόρις να τον ακούει με ενδιαφέρον και να τον ρωτά: «Όπως ο Τραμπ;». «Κάτι παραπάνω από αυτό» πρόσθεσε ο Όρμπαν.

«Έχω δει αρκετές παρουσιάσεις αλλά αυτή ήταν η πιο εντυπωσιακή» σχολίασε ο Τσακ Νόρις, αναφερόμενος στην άσκηση που παρακολούθησαν.

Το video ανέβηκε την Τετάρτη στον προσωπικό λογαριασμό του Ούγγρου πρωθυπουργού στο Facebook.

Τα διάσημα ανέκδοτα

Όπως στην Ελλάδα έτσι και σε πολλές χώρες της Ευρώπης, τα ανέκδοτα με τον Τσακ Νόρις κάνουν πάταγο, αυξάνοντας κατακόρυφα την αναγνωρισιμότητα του ηθοποιού.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα εκτυλίχθηκαν το 2011 στη Βουλγαρία όταν γίνονταν τα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 2» (Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Ράντι Κουτούρ, Ντολφ Λούντγκρεν, Τζετ Λι, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Μπρους Γουίλις και Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ). Άνθρωποι κάθε ηλικίας αποθέωναν σε κάθε του βήμα τον Τσακ Νόρις.

Παρόμοιες εικόνες εκτυλίχθηκαν και στη Βουδαπέστη, όπου πολίτες πλησίαζαν τον 78χρονο ηθοποιό για να του μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ