- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βρετανός σκότωσε τα δύο παιδιά του γιατί του απαγορευόταν να τα βλέπει
Βρέθηκαν στραγγαλισμένα μέσα στο διαμέρισμα του στη Λιόν
Ένας 48χρονος Βρετανός ομολόγησε ότι σκότωσε το Σάββατο τα δύο παιδιά του, ηλικίας 5 και 10 ετών, τα οποία είχαν βρεθεί στραγγαλισμένα μέσα στο διαμέρισμα του, στη Λιόν της Γαλλίας.
«Παραδέχτηκε ότι είναι ο δράστης. Ανέφερε τα γεγονότα, όμως δεν ήταν σαφής για το κίνητρο», σημειώνεται σε ανακοίνωση των εισαγγελικών αρχών. Άλλη δικαστική πηγή είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η τραγωδία πιθανότατα συνδέεται με το χωρισμό του με τη σύζυγό του και το γεγονός ότι είχαν περιοριστεί τα δικαιώματά του να βλέπει τα παιδιά του μετά από ένα βίαιο επεισόδιο που είχαν μεταξύ τους το 2010.
Αυτό το σαββατοκύριακο ήταν η πρώτη φορά που επιτράπηκε στον πατέρα να δει τα παιδιά μόνα τους, χωρίς την παρουσία τρίτου ατόμου.
Το 5χρονο κοριτσάκι και ο 10χρονος αδελφός του βρέθηκαν από αστυνομικούς το απόγευμα του Σαββάτου, νεκρά μέσα στο διαμέρισμα, σε ένα προάστιο της Λιόν. Νωρίτερα, η μητέρα τους, πηγαίνοντας να τα παραλάβει, διασταυρώθηκε με τον πρώην συζύγο της που έβγαινε από το σπίτι και είδε ότι τα ρούχα του ήταν ματωμένα. Όπως ανέφεραν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας με πατίνια. Η μητέρα ειδοποίησε την αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη αργά το βράδυ της Κυριακής στη Λιόν.
Δ.Κ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση που προκάλεσε την αντίδραση
Μέχρι το 2030, ένας στους τέσσερις κατοίκους της αναμένεται να είναι άνω των 65 ετών
Το project εκτιμάται ότι θα δημιουργήσει περίπου 22.000 θέσεις εργασίας
Kανείς δεν γνωρίζει το ακριβές ποσό
Το ζευγάρι έχει γίνει παγκοσμίως γνωστό για τις παράνομες αναρριχήσεις
Μήνυμα για κυρώσεις σε όσους συμμαχούν με την Τεχεράνη έστειλε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Σκοτ Μπέσεντ
To μεσαιωνικό καθεστώς έχει επιβάλει αποκλεισμό από κάθε πτυχή της δημόσιας ζωής
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι το Ιράν είχε βάλει στο στόχαστρο έναν από τους γιους του
Στρατολογούνται μέσω social media και χτυπούν όπου βλέπουν μεγάλο κέρδος
Ο υπουργός Οικονομικών αναμένεται να παρουσιάσει σχέδιο για την ενίσχυση της οικονομικής πίεσης στην Τεχεράνη
Η συζήτηση με αφορμή το Final Fantasy
Τι ισχύει για τα ακουστικά και τις κλήσεις έκτακτης ανάγκης
Προσφέρονται 10 εκατ. δολάρια για τον «βενιαμίν» της οικογένειας Τραμπ
Η λοίμωξη είναι εξαιρετικά σπάνια και σχεδόν πάντα θανατηφόρα
Τουλάχιστον 20 τραυματίες
Γιος του φιλοσόφου Αντρέ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.