Πολικό ψύχος στις ΗΠΑ και ένας πρόεδρος με παντελή άγνοια της κλιματικής αλλαγής (εικόνες)
Στους -38 το θερμόμετρο και το tweet του Τραμπ που λιώνει τους πάγους
Σαρώνει το κρύο τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου οι θερμοκρασίες έως και την Πρωτοχρονιά θα κυμαίνονται ακόμη και στους -38 βαθμούς Κελσίου.
Στους - 40 έπεσε το θερμόμετρο στην περιοχή του Οντάριο στον Καναδά, ενώ κάποιες περιοχές της χώρας θα έχουν τόσο ψύχος όσο ο Βόρειος Πόλος αλλά και ο Άρης, όπως προειδοποιούν οι επιστήμονες.
Κύματα ψυχρών αέριων μαζών θα παγώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους ακόμη και μετά την πρώτη του χρόνου, όπου αναμένεται να κάνει ποδαρικό με -12 βαθμούς σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ. Αυτή θα είναι η χαμηλότερη θερμοκρασία σε ολόκληρο τον κόσμο καθιστώντας τις ΗΠΑ το πιο παγωμένο μέρος του πλανήτη.
Ωστόσο η χώρα θα παραμείνει στην κατάψυξη έως και 10 ημέρες μετά την Πρωτοχρονιά του 2018. Το ψύχος ξεκίνησε από την Παραμονή των Χριστουγέννων και γίνεται όλο και ισχυρότερο όσο περνούν οι μέρες, σαρώνοντας ολόκληρη τη χώρα από τα κεντρικά ως τα βόρεια.
Στο μεταξύ ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έδειξε για ακόμα μια αφορά την άγνοια του όσον αφορά την κλιματική αλλαγή και συγκεκριμένα την υπερθέρμανση του πλανήτη. Συγκεκριμένα, έγραψε στο Twitter: «Στα ανατολικά, μπορεί και να είναι η παραμονή της ΠΙΟ ΚΡΥΑΣ ημέρας του χρόνου που έχει ποτέ καταγραφεί. Ίσως θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε λίγο αυτήν την παλιά καλή υπερθέρμανση του κλίματος από την οποία η χώρα μας, αλλά καμία άλλη χώρα, ετοιμαζόταν να πληρώσει ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ για να προστατευθεί. Καλυφθείτε!».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.