Κοσμος

Αχόρταγη. Πρώην δασκάλα ειδικής αγωγής έκανε σεξ με τουλάχιστον 4 μαθητές της (εικόνες)

Συνελήφθη για ανάρμοστη σχέση με έναν και στην πορεία προέκυψαν κι άλλοι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
366759-758478.jpg

Πρώην δασκάλα ειδικής αγωγής σε σχολείο του Κονέκτικατ κατηγορείται ότι έκανε σεξ με τουλάχιστον τέσσερις μαθητές της, όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία.

Η 31χρονη Λόρα Ράμος παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές το πρωί της Τετάρτης όταν πληροφορήθηκε ότι είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της για απρεπείς σεξουαλικές σχέσεις με ακόμη ένα μαθητή της μέσα σε εστιατόριο. Στο μεταξύ είχε ήδη κατηγορηθεί και προσαχθεί σε δίκη για σεξουαλική παρενόχληση ενός μαθητή της με ειδικές ανάγκες με τον οποίο φέρεται να συνευρέθηκε στο αυτοκίνητό της. Η δε αστυνομία επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες ότι η 31χρονη έχει κάνει σεξ με τουλάχιστον άλλους δύο μαθητές της. Δηλαδή συνολικά τουλάχιστον τέσσερις.

Λόρα Ράμος

«Η πελάτισσά μου παραδόθηκε οικειοθελώς στην αστυνομία και αναμένει να ολοκληρωθεί η γραφειοκρατική διαδικασία για να μάθει την ουσία του νέου κατηγορητηρίου», δήλωσε ο δικηγόρος της Ράμος. «Η Λόρα εμμένει στην αθωότητά της», πρόσθεσε.

Λόρα Ράμος

Η 31χρονη παραιτήθηκε από την εργασία της μετά την πρώτη σύλληψη και την απαγγελία κατηγορίας για σεξουαλική παρενόχληση δεύτερου βαθμού. Κατά την πρώτη προσαγωγή της ενώπιον του Δικαστηρίου η Λόρα Ράμος συνοδευόταν από τον σύζυγό της. Τη δεύτερη φορά, όμως, εμφανίσθηκε μόνη με τον δικηγόρο. Το δικαστήριο εξέδωσε εντολή με την οποία απαγορεύει στην Ράμος να έρθει σε επαφή με τα φερόμενα τέσσερα θύματά της. Η εκδίκαση της υπόθεσης θα συνεχιστεί στις 14 Αυγούστου.

Λόρα Ράμος

Η τοπική εφημερίδα Connecticut Post, επικαλούμενη έγγραφο κατάθεσης στην αστυνομία, γράφει ότι ένας μαθητής ισχυρίστηκε ότι έκανε σεξ με τη δασκάλα του μέσα στο αυτοκίνητο μετά από ένα γεύμα σε εστιατόριο. Στο ίδιο δημοσίευμα η πρώην δασκάλα φέρεται να έκανε παράπονα στους μαθητές για την ανύπαρκτη ερωτική της ζωή με τον σύζυγό της.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ