Κοσμος

Απίστευτη παρενόχληση αυτιστικού αγοριού από υπάλληλο αεροδρομίου μπροστά στα μάτια όλων (video)

Με πρόσχημα τον σωματικό έλεγχο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
347492-721466.jpg

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ, όταν υπάλληλος ασφαλείας με το πρόσχημα του σωματικού ελέγχου επί της ουσίας διακρίνεται να παρενοχλεί ένα μικρό αγόρι.

Συγκεκριμένα, στο αεροδρόμιο του Ντάλας/Φορτ Γουόρθ πραγματοποιήθηκε εξονυχιστικός  σωματικός έλεγχος σε ένα μικρό αγόρι επί 2 λεπτά! Στο ερασιτεχνικό βίντεο διακρίνεται ο υπάλληλος ασφαλείας ψάχνει πιθαμή προς πιθαμή το σώμα του αγοριού που απλώς φορά ένα μπλουζάκι και μια βερμούδα. Μάλιστα, διακρίνεται να τον ακουμπά πολλές φορές σε διάφορα σημεία του κορμιού του, όπως την πλάτη ή τα πόδια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι γονείς κατήγγειλαν τον… ιδιαίτερο ζήλο που επέδειξε ο υπάλληλος ασφαλείας του αεροδρομίου, ενώ ο ίδιος τονίζει ότι ήταν απόλυτα δικαιολογημένος.

Η μητέρα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει: «Ζήσαμε μια κόλαση. Κράτησαν τον Άρον (σ.σ. το αγόρι) για πάνω από μία ώρα στο αεροδρόμιο κι εσκεμμένα μας έκαναν να χάσουμε την πτήση μας. Μας συμπεριφέρθηκαν σαν σκυλιά επειδή ανέφερα την προσπάθειά τους να τον σκανάρουν με άλλους τρόπους από αυτούς που ορίζουν οι κανόνες ασφαλείας. Πάσχει από αυτισμό και δεν ήθελα να συμπεριφερθούν έτσι στο παιδί μου. Και επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω κάτι: Δεν υπήρξε κανένας λόγος για σωματικό έλεγχο. Δεν χτύπησε ο συναγερμός όταν πέρασε από τον έλεγχο. Ακόμα και τώρα, τόσες ώρες μετά με ρωτάει: “Τι έκανα; Έκανα κάτι κακό;”».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ