Κοσμος

Τι ισχύει για τους έλληνες τραυματίες στο Λονδίνο

Σύμφωνα με πληροφορίες της athensvoice

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
346251-719101.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες της athensvoice, δύο ελληνικά ονόματα αναφέρονται μεταξύ των ατόμων που κατέφυγαν σε κινητές μονάδες πρώτων βοηθειών, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο.

Τα δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά, το ένα μόνο με εκδορές, και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν. Δεν είναι, ωστόσο, ακόμη γνωστό αν υπάρχουν άλλοι έλληνες τραυματίες, οι οποίοι δεν έχουν καταγραφεί. 

Η  Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου συλλέγει διαρκώς πληροφορίες για ονόματα ατόμων, τα οποία κατέφυγαν σε νοσοκομεία ή κινητές μονάδες, προκειμένου να καταλήξει στον ακριβή αριθμό των τραυματιών. 

Οι δυο Έλληνες συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των 40 τραυματιών από τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση, την οποία ανακοίνωσε στο βρετανικό Κοινοβούλιο η Τερέζα Μέι.

Η βρετανίδα πρωθυπουργός δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία για την κατάστασή τους. Στη λίστα περιλαμβάνονται 12 Βρετανοί, τρία παιδιά από τη Γαλλία, δύο Ρουμάνοι, τέσσερις Νοτιοκορεάτες, ένας Γερμανός, ένας Πολωνός, ένας Κινέζος, ένας από τις ΗΠΑ, ένας Ιρλανδός, ένα Ιταλός.    

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ