- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Μαντόνα «σκέφτεται να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο» και μπαίνει στο στόχαστρο της CIA
H παθιασμένη ομιλία στην Ουάσινγκτον τη βάζει σε μπελάδες, σύμφωνα με αμφιλεγόμενο δημοσίευμα
Έρευνες για τη Μαντόνα θα ξεκινήσει η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ, ύστερα από τη συμμετοχή και την ομιλία της στην «Πορεία των Γυναικών» στην Ουάσινγκτον.
Σε μια παθιασμένη ομιλία, η Μαντόνα είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι θυμωμένη. Ναι είμαι εξοργισμένη. Ναι έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα».
Τουλάχιστον, αυτό φέρεται να είπε εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Gateway Pundit. Ωστόσο, η ίδια η Υπηρεσία αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες αυτές. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι φιλο-τραμπική και έχει αρκετές φορές μεταφέρει ψευδείς ειδήσεις.
Πάντως, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Μυστική Υπηρεσία γνωρίζει τα σχόλια της Μαντόνα και θα ξεκινήσει έρευνες, αλλά την τελική απόφαση για το εάν πρέπει ή όχι να ασκηθεί δίωξη εναντίον της θα την πάρει το γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ.
Μεταξύ άλλων στη συγκέντρωση ήταν η Σερ, η Αμέρικα Φερέρα, η Σκάρλετ Γιόχανσον, η Αλίσια Κιζ και η Έιμι Σούμερ.
Η Μαντόνα, που ήταν στη λίστα των ομιλητών, είπε ακόμα προς το πλήθος: «Είστε έτοιμοι να ταρακουνήσετε τον κόσμο; Καλώς ήρθατε στην επανάσταση της αγάπης. Για την εξέγερση, με την άρνησή μας ως γυναίκες να δεχτούμε αυτή τη νέα εποχή της τυραννίας». Και συνέχισε: «Ό,τι είναι μοναδικό, διαφορετικό τώρα μπορεί πραγματικά να θεωρηθεί έγκλημα. Ήρθε αυτή η στιγμή του σκότους για να μας ξυπνήσει, f***k σηκωθείτε» φώναξε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση 14 σημείων που διαβίβασε μέσω του Πακιστάν το Ιράν στις Ηνωμένες Πολιτείες
18χρονη κατηγορεί τον influencer που έχει γίνει γνωστός ως πρόσωπο της τάσης «looksmaxxing»
Συμφώνησε στην 3η κατά σειρά αύξηση των ποσοστώσεων παραγωγής
Ο αλγόριθμος που «έτρεξαν» επιστήμονες και οι αντιδράσεις
Σκληρές εικόνες στο βίντεο ντοκουμέντο από το έγκλημα
Οι ΗΠΑ εξετάζουν τη νέα ειρηνευτική πρόταση
Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή της για τα potty party
Οι χώρες παρατήρησαν για πρώτη φορά νέα αμερικανικά οπλικά συστήματα σε δράση
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το Μπαχρέιν, το Ιράκ, το Κουβέιτ και η Συρία είχαν προηγουμένως άρει παρόμοιους περιορισμούς στους δικούς τους εναέριους χώρους
H κατάσταση της υγείας της έχει επιδεινωθεί σοβαρά, αναφέρει το ίδρυμά της
Τι σημαίνει μια «παγωμένη σύγκρουση» στη Μέση Ανατολή
Λιποθύμησε έπειτα από μέρες επικίνδυνα υψηλής πίεσης και έντονης ναυτίας
Στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Ανδρέα η κηδεία του
Η ιστορία πίσω από τη θρυλική φωτογραφία
Εν μέσω οικονομικών δυσκολιών και υψηλών τιμών πετρελαίου
Πόσο μεγάλες είναι οι στρατιωτικές βάσεις και τι κάνουν
Ο εισαγγελέας Νέιθαν Χόχμαν ισχυρίστηκε ότι ο Μπερκ σκότωσε τη 14χρονη Ρίβας στις 23 Απριλίου 2025
Η σπάνια περίπτωση που άλλαξε τη ζωή δύο γυναικών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.