- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Νέο χαστούκι για τη Χίλαρι: Ομολογία CNN ότι της έστελναν από πριν τις ερωτήσεις του ντιμπέιτ
Οι διαρροές του Wikileaks από τα emails της πρώην υπουργού Εξωτερικών, που καίνε την Κλίντον, αλλά και την δημοσιογράφο Donna Brazile
Σε μία αποκάλυψη – προϊόν hacking των emails της Κλίντον, που προκαλεί αίσθηση και «καίει» την υποψήφια των Δημοκρατικών προχώρησε το Wikileaks 8 ημέρες πριν από τις εκλογές.
Μετά το χαστούκι του FBI, τώρα η υποψήφια των Δημοκρατικών έχει να αντιμετωπίσει και τις διαρροές του ιστότοπου Wikileaks, στις οποίες αναφέρεται ότι η αντιπρόεδρος της Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος και δημοσιογράφος-συνεργάτης του CNN, γνώριζε και τροφοδοτούσε τη Χίλαρι με ερωτήσεις που θα δεχόταν στα ντιμπέιτ.
Ειδικότερα, σε ένα από τα emails που δημοσιεύει ο ιστότοπος φαίνεται ότι η Brazile έδινε λεπτομέρειες στο επιτελείο της Κλίντον για το τι θα κληθούν να συζητήσουν στο ντιμπέιτ του CNN που έγινε στις 6 Μαρτίου.
Οι αποκαλύψεις αυτές δικαιώνουν περίτρανα τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών Ντονάλντ Τράμπ, ο οποίος κατηγορούσε την Κλίντον πως είχε στην κατοχή της κάποιες ερωτήσεις από το ντιμπέιτ νωρίτερα για να τις προετοιμάσει.
Άλλη διαρροή από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Χίλαρι δείχνει ότι η συνεργάτης του CNN έστειλε πριν από το ντιμπέιτ μια ερώτηση για τη θανατική ποινή στη Χίλαρι Κλίντον, την οποία κλήθηκε να απαντήσει λίγο μετά.
Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις, το τηλεοπτικό δίκτυο CNN ανακοίνωσε ότι η Brazile υπέβαλε την παραίτησή της η οποία και έγινε δεκτή στις 14 Οκτωβρίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η 45χρονη πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Τέθηκε υπό παρακολούθηση για μέρες, μέχρι το πανάκριβο κόσμημα να… επιστρέψει χωρίς ιατρική επέμβαση
Περιορίζονται δραστικά οι πτήσεις εξωτερικού προς το Καράκας
Συνεδριάζει σήμερα δικαστήριο του Παρισίου για την αναστολή λειτουργίας του
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Τα έγγραφα δείχνουν ότι η Χαμάς επιδίωξε να εκμεταλλευτεί το έργο των ΜΚΟ για στρατιωτικούς σκοπούς
«Πρόκειται για τεράστιο λάθος», δήλωσε ο συνιδρυτής της Microsoft
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.