Κοσμος

Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα: Τα ερωτικά ποιήματα που αντάλλαξαν on air για τον Άγιο Βαλεντίνο

Στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
barack-obama.jpeg

Μπορεί το «ισχυρότερο» ζευγάρι του πλανήτη να μην μπορεί να περάσει μαζί την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ωστόσο οι δυο τους βρήκαν τρόπο να ανταλλάξουν ερωτικά μηνύματα όπως κάθε άλλος κοινός ερωτευμένος του πλανήτη αυτού.

Ο λόγος για τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και τη σύζυγό του Μισέλ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος καλεσμένος στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζενέρις έκανε δημόσια εξομολόγηση στη σύζυγό του, ενώ εκείνη μέσω link του απάντησε με ένα ποίημα παραφράζοντας το διάσημο τραγούδι «Roses are Red».

Αρχικά, ο Μπαράκ Ομπάμα προειδοποίησε με χιούμορ τη γνωστή κωμικό: «Κάποιος να καλέσει τα Επείγοντα γιατί η ατμόσφαιρα στο στούντιο θα "ανάψει"» και συνέχισε: «Μισέλ σ' αυτή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα σε περιποιηθώ. Θα σου φτιάξω ψωμί από κολοκύθια. Μετά, θα σερβίρω λαχανικά σε ένα πιάτο ακριβώς όπως σου αρέσουν. Μετά, θα σου κάνω μασάζ ενώ βλέπεις την εκπομπή "Ellen's Design Challenge" στο HGTV. Επειδή σ' αγαπώ τόσο πολύ και νοιάζομαι για σένα όσο δεν φαντάζεσαι».

Σε πιο σοβαρό τόνο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ συμπλήρωσε: «Μισέλ, έχω πάρει πολλές καλές αποφάσεις ως Πρόεδρος. Η καλύτερη απόφαση όμως που πήρα ποτέ στη ζωή μου ήταν που σε διάλεξα. Σ' ευχαριστώ που με ανέχεσαι. Σ' αγαπώ».

Η εκπομπή της Ντε Τζένερις μαγνητοσκοπήθηκε την Πέμπτη, ενώ το ερωτικό μήνυμα του Ομπάμα ήταν η απάντηση στο "τετράστιχο" που απήγγειλε στον Πλανητάρχη η γυναίκα του, νωρίτερα στην εκπομπή: «Τα ρόδα είναι κόκκινα, οι βιολέτες είναι λιλά, εσύ είσαι ο Πρόεδρος κι εγώ αυτή που σ' αγαπά».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ