Κοσμος

Σάλος στη Βρετανία: Ποδοσφαιριστής παραδέχεται ότι έκανε σεξ με ανήλικη (εικόνες, video)

Ο παίκτης των «Sunderland» Άνταμ Τζόνσον

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
319640-628755.jpg

Σάλος έχει προκληθεί στη Μεγάλη Βρετανία, μετά την ομολογία του ποδοσφαιριστή της ομάδας «The Sunderland» Άνταμ Τζόνσον ότι είχε σεξουαλική επαφή με μία έφηβη και ότι προσέγγιζε μέσω διαδικτύου ανήλικες.

Ωστόσο, ο 28χρονος αρνείται τις τρεις άλλες κατηγορίες που τον θέλουν να είχε σεξουαλικές επαφές με κορίτσι κάτω των 16 ετών.

Ο Τζόνσον έφτασε την Τετάρτη στο Δικαστήριο του Μπράντφορντ με την 26χρονη σύντροφό του Στέισι Φλόουντερ. Ο παίκτης της αγγλικoύ πρωταθλήματος είχε συλληφθεί στις 2 Μαρτίου του 2015 και είχε προσωρινά αποκλειστεί από την ομάδα του, η οποία ήρε την απόφασή της όταν η περίοδος που μπορούσε να ισχύσει η εγγύησή του παρατάθηκε.

Σήμερα, ο Τζόνσον δήλωσε ένοχος για την προσπάθεια αποπλάνησης ανηλίκων μέσω Ίντερνετ κατά την περίοδο 30 Δεκεμβρίου 2014-26 Φεβρουαρίου 2015 και για σεξουαλική επαφή με ανήλικη στις 30 Ιανουαρίου 2015.

Ο Τζόνσον ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα Middlesbrough πριν μετακομίσει στο Manchester City και έπειτα στην Sunderland για 10 εκατ. λίρες το 2012. Από τότε, είναι και παίκτης της Εθνικής Αγγλίας.

Ωστόσο, αρνήθηκε τις κατηγορίες για τρεις σεξουαλικές επαφές με ανήλικη και μία για προσπάθεια αποπλάνησης ανηλίκου.

Η δικαστική διαδικασία ξεκινά επισήμως την Παρασκευή.

Σημειώνεται ότι όλες οι κατηγορίες εναντίον αφορούν μία και μόνο ανήλικη κάτω των 16 ετών.

image

image

image

image 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ