Κοσμος

Ιταλίδα κινδυνεύει με φυλάκιση γιατί δεν ήταν καλή νοικοκυρά

Ο σύζυγος λέει ότι ζούσε σε άθλιες συνθήκες υγιεινής και χωρίς «ένα πιάτο φαΐ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
319278-628298.jpg

Μία γυναίκα από την Ιταλία αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο φυλάκισης έως και έξι ετών διότι δεν ήταν σωστή στα οικοκυρικά της καθήκοντα, σύμφωνα με δημοσίευμα στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Η 40χρονοη σύζυγος από το Σονίνο, κάτοικος της περιοχής του Λάτσιο, οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη από τον άντρα της, ο οποίος καταγγέλλει ότι ζούσε σε άθλιες συνθήκες υγιεινής και ότι σπάνια έβρισκε ένα «πιάτο φαΐ» στο σπίτι του. Προσθέτει ότι η αδιαφορία της συζύγου του συμβαίνει εδώ και δύο χρόνια. Η 40χρονη φερόμενη «κακή νοικοκυρά» θα δικαστεί τον Οκτώβριο κι αν καταδικαστεί για «κακομεταχείριση της οικογένειάς της» κινδυνεύει με φυλάκιση έξι ετών.

image

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Μάρτιο του 2014 ακτιβίστριες έκαναν εκστρατεία ζητώντας να καταβάλλεται μισθός για τις γυναίκες που ασχολούνται αποκλειστικά με τα οικοκυρικά. Η εκστρατεία δεν βρήκε πολλούς υποστηρικτές.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν η ανθρώπινη ζωή στη Γάζα έχει λιγότερη αξία από ένα σύνθημα 
Όταν η ανθρώπινη ζωή στη Γάζα έχει λιγότερη αξία από ένα σύνθημα

Η άδεια διέλευσης ενός Παλαιστινίου προς την Αίγυπτο κόστιζε στη μαύρη αγορά 5.000 δολάρια για έναν ενήλικα και 7.500 δολάρια για ένα παιδί. Το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη οι τιμές αυτόματα διπλασιάστηκαν

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY