- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Όταν η Χίλαρι έμαθε για τη Μόνικα μαύρισε το μάτι του Μπιλ Κλίντον
Ένας πρώην πράκτορας αποκαλύπτει…
Ο Gary Byrne είναι συνταξιούχος πράκτορας των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και τότε υπεύθυνος για την ασφάλεια του Μπιλ Κλίντον όταν εκείνος ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ.
Τώρα, κι ενώ η Χίλαρι Κλίντον τρέχει για το χρίσμα των Δημοκρατικών, εξήγγειλε στα τέλη Ιουνίου την κυκλοφορία του βιβλίου του για το τότε προεδρικό ζεύγος. Στο βιβλίο αποκαλύπτει πιπεράτες λεπτομέρειες σε σχέση με το μεγαλύτερο σεξουαλικό σκάνδαλο που έχει πλήξει ποτέ τον Λευκό Οίκο, αυτό στο οποίο πρωταγωνιστεί η Μόνικα Λουίνσκι.
Σύμφωνα με αυτό, όταν η Χίλαρι πληροφορήθηκε την εξωσυζυγική σχέση του συζύγου πλανητάρχη της τον χτύπησε αφήνοντάς του ένα μαυρισμένο μάτι. Συγκεκριμένα, στο βιβλίο αναφέρεται ότι μια «ιδιαίτερα έντονη λογομαχία» μεταξύ του ζευγαριού «τελείωσε με χειροδικία» και ένα βάζο σπασμένο στο πάτωμα. Την επόμενη ημέρα ο Μπιλ Κλίντον εμφανίστηκε στο γραφείο «με ένα κατάμαυρο μάτι».
«Από ένα αίσθημα πίστης μου προς την Πρώτη Οικογένεια της χώρας, πέταξα από μόνος μου στα σκουπίδια αρκετά στοιχεία που θα μπορούσαν αργότερα να χρησιμοποιηθούν για να βλάψουν τον Πρόεδρο. Το πασίγνωστο πια “μπλε φόρεμα” δεν ήταν η μόνη απόδειξη των παραπτωμάτων του», γράφει ο πρώην πράκτορας της ασφάλειας του Κλίντον.
Στο βιβλίο του ο Byrne ισχυρίζεται ότι η Χίλαρι Κλίντον δείχνει «περιφρόνηση για τους απλούς ανθρώπους» και ότι «στερείται της ακεραιότητας και της ιδιοσυγκρασίας» που απαιτείται για να γίνει κάποιος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Μαξίμ δεν έγραφε μόνο για τον εαυτό του. Έγραφε για όσους δεν είχαν φωνή
Παραιτήθηκε ο ακροδεξιός υπουργός Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ
Αγωνία για την εκεχειρία
Δεν αποκλείεται ο κόσμος όντως να τελειώσει. Πιο πιθανό όμως είναι είτε να συνεχιστεί για πολλά χρόνια η συμπίεση της ποιότητας ζωής μας είτε απλώς να τελειώσει ο κόσμος όπως τον γνωρίζαμε
Ραγδαίες οι εξελίξεις - «Συνεχίζουμε τις επιχειρήσεις» λέει εκπρόσωπος του Ισραηλινού στρατού
Το μεσημέρι της Δευτέρας αλλάζουν χέρια οι κωδικοί των πυρηνικών όπλων
Εξαφανίστηκε από Apple και Google store
Με κόλαση απειλεί τη Χαμάς ο Τραμπ
Λίγες ώρες πριν από τη δεύτερη θητεία του Τραμπ στον Λευκό Οίκο
To διάγγελμα του ισραηλινού πρωθυπουργού
Η λίστα των καλεσμένων στην τελετή ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ
Όσα δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιερ
«Το Ισραήλ δεν θα ανεχθεί παραβιάσεις της συμφωνίας» είπε ο Νετανιάχου
Τον πυροβόλησε ένοπλος πολίτης που ήταν περαστικός στο σημείο - Προσοχή σκληρές εικόνες
Μια συμφωνία που κάποτε φαινόταν αδύνατη, μετά από 470 ημέρες πολέμου, είχε πάρει σάρκα και οστά
7 απαντήσεις μετά την απόφαση απαγόρευσης - Τι μπορεί να αλλάξει την πορεία των εξελίξεων την τελευταία στιγμή
Ο ιδρυτής της Microsoft είχε τρίωρο δείπνο με τον Τραμπ - Τι συζήτησαν
Τις στιγμές πανικού περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες
Το βυτιοφόρο ανετράπη με αποτέλεσμα να χυθεί βενζίνη και στη συνέχεια έγινε έκρηξη.
Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στην οδό Λεβόντιν στο Τελ Αβίβ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.