Κοσμος

Όταν η Χίλαρι έμαθε για τη Μόνικα μαύρισε το μάτι του Μπιλ Κλίντον

Ένας πρώην πράκτορας αποκαλύπτει…

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
130311-295137.jpg

Ο Gary Byrne είναι συνταξιούχος πράκτορας των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και τότε υπεύθυνος για την ασφάλεια του Μπιλ Κλίντον όταν εκείνος ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ.

Τώρα, κι ενώ η Χίλαρι Κλίντον τρέχει για το χρίσμα των Δημοκρατικών, εξήγγειλε στα τέλη Ιουνίου την κυκλοφορία του βιβλίου του για το τότε προεδρικό ζεύγος. Στο βιβλίο αποκαλύπτει πιπεράτες λεπτομέρειες σε σχέση με το μεγαλύτερο σεξουαλικό σκάνδαλο που έχει πλήξει ποτέ τον Λευκό Οίκο, αυτό στο οποίο πρωταγωνιστεί η Μόνικα Λουίνσκι.

Σύμφωνα με αυτό, όταν η Χίλαρι πληροφορήθηκε την εξωσυζυγική σχέση του συζύγου πλανητάρχη της τον χτύπησε αφήνοντάς του ένα μαυρισμένο μάτι. Συγκεκριμένα, στο βιβλίο αναφέρεται ότι μια «ιδιαίτερα έντονη λογομαχία» μεταξύ του ζευγαριού «τελείωσε με χειροδικία» και ένα βάζο σπασμένο στο πάτωμα. Την επόμενη ημέρα ο Μπιλ Κλίντον εμφανίστηκε στο γραφείο «με ένα κατάμαυρο μάτι».

«Από ένα αίσθημα πίστης μου προς την Πρώτη Οικογένεια της χώρας, πέταξα από μόνος μου στα σκουπίδια αρκετά στοιχεία που θα μπορούσαν αργότερα να χρησιμοποιηθούν για να βλάψουν τον Πρόεδρο. Το πασίγνωστο πια “μπλε φόρεμα” δεν ήταν η μόνη απόδειξη των παραπτωμάτων του», γράφει ο πρώην πράκτορας της ασφάλειας του Κλίντον.

Στο βιβλίο του ο Byrne ισχυρίζεται ότι η Χίλαρι Κλίντον δείχνει «περιφρόνηση για τους απλούς ανθρώπους» και ότι «στερείται της ακεραιότητας και της ιδιοσυγκρασίας» που απαιτείται για να γίνει κάποιος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ