- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Το μήνυμα του Σάντος για το «αντίο» του Ρονάλντο: «Κουβαλάς μια ιστορία που κανείς δεν θα μπορέσει να επαναλάβει»
Μετά από 8 χρόνια συνεργασίας και 82 αγώνες με την Εθνική Πορτογαλίας
Ο προπονητής, ο οποίος καθοδήγησε την Πορτογαλία από το 2014 έως το 2022, αποχαιρέτησε τον πρώην αρχηγό του
Ο Φερνάντο Σάντος, πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας- αλλά και της εθνικής Ελλάδας, της ΑΕΚ, Πανθηναϊκού, ΠΑΟΚ, μοιράστηκε ένα μήνυμα γεμάτο συναίσθημα με αφορμή την αποχώρηση του Ρονάλντο από το την εθνική ομάδα, παρά τη ρήξη στις σχέσεις τους κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.
«Σε ευχαριστώ για όλα όσα έδωσες στην εθνική ομάδα, στη χώρα μας και σε όλους εμάς. Κουβαλάς μαζί σου μια ιστορία που κανείς δεν θα μπορέσει ποτέ να επαναλάβει και αφήνεις ένα αποτύπωμα που δεν θα σβήσει ποτέ - ως ο κορυφαίος όλων των εποχών», δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος.
Ο προπονητής, ο οποίος καθοδήγησε την Πορτογαλία από το 2014 έως το 2022, αποχαιρέτησε τον πρώην αρχηγό του. «Μια μεγάλη αγκαλιά, Κριστιάνο. Με θαυμασμό, σεβασμό και φιλία - σήμερα και πάντα», πρόσθεσε.
Ο Φερνάντο Σάντος συνεργάστηκε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε 82 αγώνες της εθνικής ομάδας. Κατά τη διάρκεια της οκταετούς θητείας του στον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας, ο Φερνάντο Σάντος είχε υπό τις οδηγίες του τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε 82 από τους 234 αγώνες που έδωσε ο παίκτης φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο. Το τελευταίο παιχνίδι του Ρονάλντο υπό την καθοδήγηση του συγκεκριμένου προπονητή ήταν απέναντι στο Μαρόκο, στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 , μια αναμέτρηση που οδήγησε στον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από τη διοργάνωση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά από 8 χρόνια συνεργασίας και 82 αγώνες με την Εθνική Πορτογαλίας
Το τρίποντο αυτό χάρισε τη νίκη στους Χιτ
Οι βραδιές που έσπασαν τα κοντέρ
Η ανάρτησή του στο Instagram
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αποκάλυψε ο ίδιος και ο προπονητής του
Ένα ταξίδι στην Αθήνα του 1896, μέσα από τις αφηγήσεις του Πιερ ντε Κουμπερτέν και αυτοπτών μαρτύρων, που ζωντανεύουν τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες και την αποθέωση του Σπύρου Λούη
Kαλεσμένοι της εκδήλωσης ήταν ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Κώστας Τσαρτσαρής
Απόψε στις 22:00 η αναμέτρηση
Απόψε η αναμέτρησή του με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας
Buzzer beater του Τόμπσον χάρισε το διπλό στους Χιτ
Τι μας λέει ένα repost του Ρίτσαρντ Σιάο για το πόσο έχουμε ξεχάσει να χάνουμε
Το τέρμα του Έλληνα αστέρα που έδωσε τους τρεις βαθμούς στη γερμανική ομάδα
Ποιοι άλλοι το έχουν καταφέρει
Δείτε τα τρία γκολ που σημείωσε ο άσος της Κόμο απέναντι στη γαλλική ομάδα
Στους πόσους πόντους είναι η απόσταση μεταξύ των δύο χωρών
Συνολικά μπήκαν 44 τέρματα σε εννιά αναμετρήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.