- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Όταν αποσυρθώ από το μπάσκετ θα έρθουμε να μείνουμε στην Ελλάδα
«Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου μαθαίνουν ελληνικά» δήλωσε ο Greek Freak
O Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ για την επιθυμία τους να μείνουν κάποια στιγμή μόνιμα στην Ελλάδα
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύζυγός του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ, μίλησαν στον Alpha για το ενδεχόμενο να μείνουν κάποια στιγμή στο μέλλον μόνιμα στην Ελλάδα.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στην εκπομπή Happy Day στο περιθώριο της εκδήλωσης του ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ σε συνεργασία με το Charles Antetokounmpo Family Foundation (CAFF). «Εγώ απόλαυσα το σημερινό event. Μου αρέσει πολύ να είμαι με παιδιά και να παίζω μαζί τους. Έχω τέσσερα παιδιά, είναι κάτι που μου αρέσει και θα ήθελα να έχω πολλά παιδιά. Όποτε μπορώ να δίνω την ενέργειά μου σε άλλα παιδιά, διοργανώνω event σαν αυτά για να ερχόμαστε να παίζουμε, να γελάμε και να περνάμε καλά», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου μαθαίνουν ελληνικά
«Όταν αποσυρθώ από το μπάσκετ θα έρθουμε να μείνουμε στην Ελλάδα. Έχω τους φίλους μου εδώ και τους παλιούς μου προπονητές. Το έχω συζητήσει με τη γυναίκα μου, το ξέρει, αυτή αποφασίζει για όλα. Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου μαθαίνουν ελληνικά», είπε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, με τη σύζυγό του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ, να μιλά για την αγάπη που έχει στην Ελλάδα.
«Προσπαθώ να κάνω μαθήματα και να μάθω ελληνικά. Είμαι εδώ περίπου δέκα χρόνια, οπότε θα έπρεπε να τα πηγαίνω καλύτερα με τα ελληνικά. Είναι δύσκολη γλώσσα αλλά αγαπώ τους ανθρώπους. Έρχομαι εδώ και μπορώ απλά να χαλαρώσω και να παίρνω φρέσκο αέρα. Απλώς αγαπώ την Ελλάδα. Όταν είναι έτοιμος ο Γιάννης να μετακομίσουμε στην Ελλάδα, τότε θα μετακομίσουμε εδώ».
Σε ό,τι αφορά τη μητρότητα, η Μαράια Ριντλσπρίγκερ εξομολογήθηκε: «Είναι διασκεδαστικό, αλλά παράλληλα θέλει και πολλή δουλειά. Το μεγαλύτερο άγχος μου ως μητέρα είναι να μην καταστρέψω τα παιδιά μου, θέλω να γίνουν σπουδαίοι άνθρωποι. Έχεις μόνο 18 χρόνια για να κάνεις ό,τι μπορείς και μετά είναι μόνα τους».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά από παρά πολλά χρόνια
Στο ματς την τελευταία αγωνιστική της Greek Basketball League
O σταρ του ΝΒΑ παρακολούθησε αγώνα του Άρη
Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί τρόπαιο στα 100 χρόνια του, ενώ ο ΟΦΗ στοχεύει στο ευρωπαϊκό εισιτήριο
Tην Κυριακή 26 Απριλίου στις 20:00 στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ
Ο Κάρλος Αλκαράθ δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Γαλλικό Όπεν τον επόμενο μήνα
Έκτο συνεχόμενο σε αντίστοιχη διοργάνωση για την Ελληνίδα αθλήτρια
Οι δηλώσεις του προπονητή της κρητικής ομάδας ενόψει του τελικού κυπέλλου
Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού του κυπέλλου
Σε κακή ημέρα η Ελληνίδα τενίστρια
Δύο παίκτες του Ολυμπιακού σε αυτήν
Τι είπε για την αγωνιστική του κατάσταση
Τι αναφέρθηκε στη δίκη της υπόθεσης
Με προβλήματα και καθυστερήσεις η διαδικασία εγγραφής
Η ανάρτησή του στο Instagram
Τι αποκάλυψε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης
Σφοδρές αντιδράσεις στην Ιταλία για σενάριο συμμετοχής χωρίς πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο
Προκρίθηκε στον 2ο γύρο του WTA 1000 στη Μαδρίτη - Ποιον θα αντιμετωπίσει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.