Αθλητισμος

Ρέθυμνο: Βγήκαν τα όπλα πριν την έναρξη αγώνα ποδοσφαίρου

H Δόξα Βύρωνα αντιμετώπιζε τον Ερμή Ζωνιανών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
xrwma-zoniana

Ρέθυμνο: Βγήκαν τα όπλα πριν την έναρξη αγώνα ποδοσφαίρου

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στον Ερμή Ζωνιανών και τη Δόξα Βύρωνα στη περιοχή του Ρεθύμνου ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση, λόγω έντονης γενικής αναστάτωσης και συγκρούσεων στις κερκίδες.

Σύμφωνα με τοπικό δημοσίευμα του Ρεθύμνου, λίγα λεπτά πριν από την έναρξη, σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, με καταγγελίες για ρίψεις αντικειμένων και για οπαδό που έβγαλε ένα όπλο —ευτυχώς χωρίς να το χρησιμοποιήσει.

Μάλιστα, το περιστατικό κινητοποίησε τις αρχές, οδηγώντας τες στη λήψη επιπλέον μέτρων ασφαλείας, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής διεξαγωγή της αναμέτρησης. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 15.30 και τελικά ξεκίνησε μα καθυστέρηση σχεδόν μίας ώρας.

 

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντεμπούτο για τον Εμμανουήλ Καραλή για το 2026 στο μίτινγκ του Λοτζ την Κυριακή
Ντεμπούτο για τον Εμμανουήλ Καραλή για το 2026 στο μίτινγκ του Λοτζ την Κυριακή

Ο πρωταθλητής Ευρώπης κλειστού στίβου του 2025 και «ασημένιος» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού και κλειστού στίβου θα επιδιώξει από την αρχή της σεζόν να βρεθεί σε μεγάλα ύψη

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY