- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ο Λιονέλ Μέσι έτοιμος να ανανεώσει με την Ίντερ Μαϊάμι – Σκέψεις και για αγορά μετοχών
Ο ιδιοκτήτης της ομάδας έκανε αποκαλύψεις όσον αφορά το συμβόλαιο του Αργεντίνου άσου
Ο Μέσι είναι έτοιμος να γίνει μέτοχος στην ομάδα, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της Ίντερ Μαϊάμι
Ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να αφήσει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, μετακομίζοντας το καλοκαίρι του 2023 στο MLS των ΗΠΑ, για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι.
Το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και άπαντες στο σύλλογο θέλουν να τον κρατήσουν οπωσδήποτε. Βέβαια, ο ίδιος ίσως το ξανασκεφτεί, καθώς έχει δηλώσει ότι θέλει να παίξει στο Μουντιάλ του 2026 στις ΗΠΑ.
Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, ο Χόρχε Μας σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό «FDP radio», έκανε αποκαλύψεις όσον αφορά το συμβόλαιο του Μέσι, τονίζοντας ότι περιμένουν την απάντησή του τους επόμενους 2-3 μήνες.
«Όλα τα άστρα έχουν ευθυγραμμιστεί για πολλά καλά πράγματα, ένα καλό μέλλον για την ομάδα, για τον Λιονέλ. Είναι καθαρά δική του απόφαση. Προβλέπω ότι στις επόμενες 60 με 90 μέρες θα μπορούμε να το ξεκαθαρίσουμε, γιατί, προφανώς, ο σχεδιασμός της ομάδας είναι πολύ σημαντικός, με τη μεταγραφική περίοδο να έρχεται, ενώ συμμετέχουμε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων αυτό το καλοκαίρι.
Γνωρίζω ότι ο Λίο έχει ως στόχο να κατακτήσει τα πάντα στο MLS. Η ευχή μου ήταν πάντα όλα όσα κάνουμε, που είναι να δούμε τον Λιονέλ Μέσι στο νέο μας γήπεδο το 2025 και ελπίζω με τη χάρη και τη θέληση του Θεού αυτό να συμβεί. Η ανανέωση είναι δική του απόφαση. Μιλάμε με τον Λιονέλ για το μέλλον. Ο Λιονέλ, και το έχω πει πολλές φορές, από όλους τους ποδοσφαιριστές που έχω δει, σε όρους ανταγωνισμού, είναι ένα τέρας.
Και είναι σπουδαίο να βλέπεις τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών να μην έχει χάσει αυτό το πάθος. Αλλά πιστεύω ότι έχει πολλούς παράγοντες να σκεφτεί. Ένας από αυτούς είναι η επιθυμία του, με δεδομένο ότι είναι σε καλή κατάσταση, να παίξει και να υπερασπιστεί το Παγκόσμιο Κύπελλο στις ΗΠΑ με την Αργεντινή. Νομίζω πως ο Λιονέλ το σκέφτεται αυτό. Νομίζω πως σημαντικός παράγοντας γι’ αυτόν, όπως έχει πει στο παρελθόν, είναι η οικογένειά του. Νομίζω πως είναι άνετα και η Αντονέλα και τα παιδιά, ζουν μια όμορφη φάση της ζωής τους και αυτό που μας ενδιαφέρει σαν κλαμπ είναι να νιώθει άνετα ο ο Λιονέλ, ότι είναι αποδεκτός από την κοινότητα».
Παράλληλα, ο Χόρχε Μας αναφέρθηκε στην πιθανότητα ο Λιονέλ Μέσι να πάρει μετοχές της ομάδας. Ο ίδιος έχει σχέδιο να τον κάνει συνέταιρο του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος διαθέτει ποσοστό της Αμερικανικής ομάδας.
«Του είπα ότι δεν είναι σχέση μεταξύ προέδρου ενός κλαμπ κι ενός παίκτη, επειδή ήρθε για να μεγαλώσει το πρότζεκτ κι όταν αποσυρθεί θα γίνει συνέταιρος στην Ίντερ Μαϊάμι μαζί με μένα, τον άλλο συνεργάτη μου και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που βοήθησαν να φέρουμε τον Μέσι, που είναι μια κληρονομιά να αφήσει και στα παιδιά του. Υπάρχει το πριν και το μετά στο MLS από την άφιξη του Μέσι. Έχουμε παίκτες που έρχονται εδώ να ερευνήσουν, όχι να συνταξιοδοτηθούν, επειδή δεν είναι λίγκα συνταξιούχων, θα προσπαθήσουμε να αρχίσουμε να βλέπουμε πιο νέους παίκτες που θέλουν να έρθουν στο πρωτάθλημα. Δουλεύω πάνω σ’ αυτό».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Προτίμησε να δώσει την ασίστ για το νικητήριο καλάθι των Λέικερς
Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αντιμετωπίζει προβλήματα διαρροής
Το στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι είπε ο προπονητής των Μπακς
Τι αναφέρει Αμερικανός ρεπόρτερ
Ακόμα μία άτυχη στιγμή για τον Έλληνα αστέρα
Τα «ελάφια» κέρδισαν αλλά ο Έλληνας αστέρας αποχώρησε τραυματίας
Ο greek freak διανύει τη 13η σεζόν του με τους Μπακς
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει
Η κίνηση του Greek Freak που φούντωσε τις φήμες αποχώρησης
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Η συγκλονιστική ιστορία του Πίτερ
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.