Αθλητισμος

NBA: Ερευνάται ο Γκίντεϊ για τη σχέση του με ανήλικη κοπέλα

Τι αναφέρουν οι αρχές σε ανακοίνωσή τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο γκαρντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Τζος Γκίντεϊ
Ο γκαρντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Τζος Γκίντεϊ © EPA

NBA: Ερευνάται ο Γκίντεϊ για τη σχέση του με ανήλικη κοπέλα - Τι αναφέρουν οι αρχές σε ανακοίνωσή τους

Ο γκαρντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Τζος Γκίντεϊ, αποτελεί αντικείμενο έρευνας της αστυνομίας σχετικά με το εάν είχε σχέση με ένα ανήλικο κορίτσι.

Το αστυνομικό τμήμα του Νιούπορτ Μπιτς (Καλιφόρνια) εξέδωσε ανακοίνωση, αναγνωρίζοντας ότι «γνωρίζει πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με υποτιθέμενη σχέση μεταξύ του επαγγελματία μπασκετμπολίστα Τζος Γκίντεϊ και μιας ανήλικης γυναίκας». Το αστυνομικό τμήμα του Νιούπορτ Μπιτς αναζητά ενεργά πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με αυτούς τους ισχυρισμούς και ακολουθεί όλα τα στοιχεία για την απόκτηση των γεγονότων της υπόθεσης.

«Το αστυνομικό τμήμα του Νιούπορτ Μπιτς στοχεύει να διασφαλίσει μια δίκαιη και ενδελεχή διαδικασία έρευνας, διατηρώντας παράλληλα το απόρρητο και την αξιοπρέπεια όλων των εμπλεκομένων. Αυτή τη στιγμή, οι ντετέκτιβ του NBPD εξακολουθούν να διεξάγουν ενεργή έρευνα».

Ο 21χρονος Γκίντεϊ, είχε ήδη υποβληθεί σε έρευνα του NBA σχετικά με το ίδιο θέμα, αφού οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έκαναν για πρώτη φορά τους ισχυρισμούς, έχουν πλέον διαγραφεί.

Ο Γκίντεϊ ρωτήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης για την κατάσταση την Παρασκευή και απάντησε: «Καταλαβαίνω την ερώτηση προφανώς, αλλά δεν υπάρχει κανένα σχόλιο αυτήν την στιγμή».

Ο Αυστραλός παραμένει ενεργός με τους Θάντερ, σημειώνοντας 10 πόντους το Σάββατο στην εντός έδρας ήττα της ομάδας του (127-123) από τους Σίξερς και άλλους 10 πόντους την Τρίτη στην ήττα (106-103) από τους Τίμπεργουλβς στη Μινεάπολη.

Ο Γκίντεϊ, που ήταν η έκτη επιλογή στο ντραφτ του 2021, έχει κατά μέσο όρο 12 πόντους, 5,8 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ σε 17 παιχνίδια εφέτος. Στην καριέρα του (147 παιχνίδια) έχει 14,5 πόντους, 7,6 ριμπάουντ και 6,1 ασίστ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ